Oni su najveći MANIPULATORI: Astrolozi tvrde da OVI ZNACI krive druge za SOPSTVENE neuspehe, a često ih i OBMANJUJU!

Vesti 02.10.2022 16:45 0

Astrolozi kažu da osobe rođene u ovim horoskopskim znacima, često krive partnere za sopstvene neuspehe, a da se neretko odlučuju i na manipulaciju

Oni su najveći MANIPULATORI: Astrolozi tvrde da OVI ZNACI krive druge za SOPSTVENE neuspehe, a često ih i OBMANJUJU!

Shutterstock

 

1. Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je da prihvate neuspeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osećali manje krivim, sve svaljuju na svog partnera - to je vrsta emocionalne manipulacije i može da muči supružnika.

2. Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, skloni su da okrivljuju sve ljude oko sebe umesto da prihvate ličnu ruku kao ključni razlog neuspeha. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno da iskoriste kad stvari krenu po zlu.

3. Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu okrivljave partnera. To može dugoročno da uništi brak.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading