Od 1. OKTOBRA za njih kreće LEPŠI ŽIVOT: Tri znaka će imati SVE ŠTO POŽELE, na pomolu nova ljubav, BRDO PARA i povišica na poslu

Vesti 26.09.2022 09:45 0

Za njih stižu neki lepši dani

žena

Shutterstock

 

Astrolozi ističu da će tri horoskopska znaka imati najviše šanse da postignu veliki uspeh i značajno unaprede svoj život. Otkrivamo ko su u oktobru miljenici srećnih zvezda, prenosi Žena.rs

Lav

U oktobru vatreni Lavovi moći će da se maksimalno istaknu u polju karijere. Vaša radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomažu u osvajanju novih ambicija. Sredina jeseni za Lavove može biti obeležena dostignućima u karijeri. Moguće je da ćete dobiti željenu poziciju i postignete priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, nemojte previše dizati svoj ego, fokusirajte se na nove obaveze.

Devica

AdOktobar će biti mesec romantike i ljubavi za Device. Usredsredićete se na jačanje veze sa partnerom. Imajući na umu svoje profesionalne obaveze, možete pronaći pravi balans i odvojiti vreme za svoje najmilije. Ako vaš odnos sa partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će vam zajednički odmor pomoći da ponovo zapalite osećanja. Moguće je da ćete do kraja oktobra saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

Strelac

Fokus Strelca u oktobru biće usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete svoje snage i veštine i ostvarite napredak u karijeri. Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ispunite svoj stari san.

Komentari (0)
Loading