Dnevni horoskp za PONEDELJAK, 19. septembar: Device, povedite računa o svom ZDRAVLJU, a ova dva znaka osetiće FINANSIJSKU NESTABILNOST

Vesti 18.09.2022 20:00 0

19. septembar donosi nove promene za pojedine znakove

Par

Shutterstock

 

Ovan

Danas ste veoma aktivni po pitanju ljubavi i to vas može održati u dobrom raspoloženju. Ljubav vam je veliki pokretač i to vam je najvaznije u narednom periodu, jer Venera vam daje jako dobre ljubavne aspekte. 


Bik 
Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i na mogucnost da ti zdravstveni problemi budu ozbiljniji ako ne vodite o tome dovoljno računa. Budite sebi najbitniji jer je to vasa velika obaveza. 


Blizanci
Danas pod uticajem vaših emocija bićete veoma ponosni na svoje odnose sa bliskim ljudima. Do kraja dana povoljne informacije u vezi novog posla koji vas čeka. 


Rak 
Situacija je pod kontrolom kada je pitanju zajednička zarada i to pozitivno utiče na vaše mišljenje o poslu. Budite spremni na saradnju sa osobom koja je u znaku Device jer je to neko ko može mnogo da vam pomogne. 


Lav 
Obradovaće vas osoba u znaku Raka koja vam je velika poslovna podrška i pomoć, zajedno ćete moci da uradite i nove poslovne planove. Kraj dana je veoma nestabilan jer cete biti opterećeni zbog porodicnih nesuglasica. 


Devica 
Danas ste veoma uznemireni jer niste na vreme odradili bitne stavke u vezi novog posla koji vam tek predstoji. Ljubavna situacija je pod kontrolom i to vam je jako važno. Mogući problemi sa srcem. 


Vaga 
Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na najbliže ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Imaćete veliki poslovni uspeh koji se vidi u javnosti. Zdravlje je odlično. 


Škorpija
Veoma ste dobro motivisani i zbog toga ste posveceni maksimalni onome sto radite. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i to je veliki vas uspeh koji ste dugo čekali. 


Strelac 
Emotivno ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj drugih ljudi. Tokom dana su mogući razgovori kroz poslovno angazovanje vas i osobe u znaku Lava ali se može javiti veliki osećaj konkurencije. 


Jarac 
Budite spremni na saradnju i kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Veoma ste zadovoljni poslom kojim se bavite i imate mogućnost da poslovno napredujete. 


Vodolija 
Vasa snaga je danas u totalnom disbalansu i necete moci mnogo toga što ste planirali. Pokusajte da se druzite sa ljudima oko vas koji vas vole. Nemojte zaboraviti da se dobro odmorite. 


Ribe 
Danas je Mesec u aktivnom aspektu sa vasim poljem posla i to je razlog sto vam je polje poslovne saradnje veoma naglaseno. Potrudite se da budete maksimalno otvoreni za sve one koji žele da saradjuju sa vama. 
 

Komentari (0)
Loading