Ljubavni horoskop za JESEN: Evo šta ova TRI znaka čeka u bliskoj budućnosti

K.Ć. Vesti 18.09.2022 10:50 0

Mnogi od nas smatraju da je početak jeseni novi početak uopšte

Ljubavni horoskop za JESEN: Evo šta ova TRI znaka čeka u bliskoj budućnosti

pixabay

Tražimo izvore sreće u novim hobijima, kao i u ulasku u nove veze – uključujući i ljubavne. Hoće li nam na jesen srce brže kucati? Ili nas možda očekuju teške, ali neophodne promene?

Vreme kada sa drveća počinje da pada prvo lišće, a mi se sve češće krijemo u svoja četiri zida uz šolju toplog čaja, pogoduje razmišljanju. Iako mnogi jesen poistovećuju sa nečim sivim i tmurnim, ona ne mora uvek da bude tako – a svakako ne u sferi ljubavi. Šta nas čeka u bliskoj budućnosti?

Ribe

Iako Ribe vole da ostanu u carstvu snova i imaju određene poteškoće u donošenju odluka, ove jeseni će se odlučiti na korak koji će odrediti status veze koja je odavno na ivici labave i ozbiljne veze.

Škorpija

Škorpioni su toliko pronicljivi da drugoj strani ponekad izgledaju previše intenzivni. Ove jeseni vredi malo promeniti pogled na svet, jer vas budući ili sadašnji partner može ugušiti svojim dosadnim predlozima, a to ne bi bilo dobro za vaš odnos.

Vodolija

Vodolija ceni nezavisnost, i iako se odnedavno malo toga odrekla da bi pronašla svoju srodnu dušu, na kraju će doći do zaključka da se ne vredi pretvarati da si neko ko nisi. Na kraju krajeva, veza izgrađena na nedostatku iskrenosti je od samog početka osuđena na neuspeh.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading