Dnevni HOROSKOP za subotu 17. SEPTEMBAR Bikovi, oprezno sa NOVCEM, Lavovima bi bolje bilo da prespavaju DAN

Vesti 16.09.2022 20:15 0

Proverite da li će vam zvezde sutra biti naklonjenje

Dnevni HOROSKOP za subotu 17. SEPTEMBAR Bikovi, oprezno sa NOVCEM, Lavovima bi bolje bilo da prespavaju DAN

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna strana je dobro postavljena i bićete veoma ponosni na svoje saradnike. Danas je veoma važno da se okrenete odmaranju posebno u društvu voljene osobe. 

Bik 

Tokom dana mogući su sukobi u krugu porodice i zbog toga ćete biti veoma nezadovoljni tokom situacije. Vaše je da se ne mešate i ne pravite sebi dodatne probleme. Novčana situacija nije najbolja. 

Blizanci 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnike pa ćete biti veoma posvećeni tome. Moguće je da ćete osecati veliki pritisak zbog uticaja drugih ljudi. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Venera od vas traži da se mnogo više uključite kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa decom. Budite danas maksimalno otvoreni za kompromis u odnosu na druge. Ljubav je prava podrška. 

Lav 

Danas je veoma nestabilan period za pokretanje novih poslovnih kombinacija tako da je najbolje da odmarate. Do kraja dana povedite računa o mogućim rešenjima u vezi administrativnih opcija. 

Devica 

Venera vam daje mogućnost da se pokrenete ali ste emotivno veoma zatvoreni i generalno prazni. Danas je najbitnije da ovaj dan prespavate jer niste u skladu sa sobom. 

Vaga 

Partner je divno raspoložen i veoma pozitivno utiče na vas i na vašu poslovnu stranu. Tvrdoglavo odbijate da se otvorite novim poslovnim partnerima i klijentima jer se plašite novih izazova. 

Škorpija 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novog posla koji tek treba da pokrenete sa osobom u znaku Device. To je veoma važna poslovna akcija ali je važno da postavite granice i da čuvate svoj interes. 

Strelac 

Vaša poslovna strana je dobro pokrenuta zahvaljujući vašoj želji da pomognete drugima a najvise sebi. Do kraja dana potrudite se da budete aktivan sagovornik jer partner ima velike planove. 

Jarac 

Bićete optereceni osobama iz prošlosti i to vam remeti dane koji dolaze. Nikako da izadjete iz kruga porodice i da im postavite svoje uslove. Mladji član porodice vas opterećuje svojim potrebama i to je vec preterivanje. 

Vodolija

Danas se promenite onoliko koliko mozete posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Zdravlje je veoma nestabilno jer morate da menjate stil ishrane i pojačati imunitet. 

Ribe 

Danas ste pod jakim uticajem majke ili nekog člana porodice. Nije vam danas do razgovora i to posebno se odnosi na nerešene stvari iz sadasnjeg trenutka sa partnerom. Glavobolja. 

Komentari (0)
Loading