Numerolozi otkrivaju kakva ISHRANA vam prija: Jedan BROJ treba da smanji PIĆE, jedan se previše GOJI, a evo ko treba da jede BELU hranu

Vesti 14.09.2022 17:00 0

Izračunavanjem svog bioritma otkrićete nešto novo o ukusima i hrani koju volite

Numerolozi otkrivaju kakva ISHRANA vam prija: Jedan BROJ treba da smanji PIĆE, jedan se previše GOJI, a evo ko treba da jede BELU hranu

Shutterstock

Kako da izračunate svoj BIORITAM?

Potrebno je prebrojati dan i mesec rođenja, na način da dobijete jednocifreni broj.

Primer: dan i mesec rođenja: 25.06. 2+5+6 = 13 i to je 1+3 = 4


BIORITAMSKI BROJ 1

Ovo je najzahtevniji broj, pa su ljudi takvi kada je hrana u pitanju. Oni žele samo najbolje od života jer misle da im pripada, pa su izbirljivi za stolom i veoma cene kvalitet hrane. Vole ekskluzivna jela kojima ne mogu da odole. Hlorofil je veoma važan sastojak hrane koji bi trebalo da jedu pripadnici broja 1. Dakle – važno im je da jedu više zelenog povrća.

BIORITAMSKI BROJ 2

Osetljivi par obožava sve vrste slatkiša i kolača, koje koriste za ublažavanje ljubavnih tegoba i životnih iskušenja. Pošto je pravi domaći, voli ukusna domaća jela. U hrani nisu preterano izbirljivi, ali zbog osetljivog stomaka treba da izbegavaju jaka pića i preterano začinjenu hranu. Preporučujemo hranu sa žutom korom / omotačem (biber, krompir, bundeva, banana...).

BIORITAMSKI BROJ 3

Pripadnici broja tri veoma uživaju u hrani i često se bore sa viškom kilograma. Njihovu ishranu treba obogatiti ljubičastim voćem i povrćem. Previše vole špagete, lazanje i slična jela od kojih se debljaju.

BIORITAMSKI BROJ 4

Broj četiri su veoma skromni kada je u pitanju hrana. Oni uglavnom uzimaju ono što je neophodno. Ne jedu previše. Bela hrana je idealna za njih. Hrana napravljena od testa ih oduševljava.

BIORITAMSKI BROJ 5

Večna deca - petice uvek idu u korak sa vremenom, pa prve prihvataju makrobiotiku, vegetarijanstvo i svaki drugi trend ishrane. Petice vole kuvanje, nova jela i nove recepte, ali su prilično izbirljive. Pošto ne vole da dugo sede mirno, jedu nekoliko puta dnevno. Privlače ih egzotična jela.

BIORITAMSKI BROJ 6

Pripadnici ovog broja imaju odličan apetit. Nije im lako ugoditi jer su veliki gurmani, a u isto vreme su veoma dobri u kuhinji. Najvažnije im je da hrana bude lepo sređena, ali i ukusna i raznovrsna.


BIORITAMSKI BROJ 7

Sedmice su ljubitelji vegetarijanske i makrobiotičke kuhinje. Trebalo bi da koriste povrće i voće u velikim količinama, izbegavajući kiselo voće. Idealan prilog za njih bi bilo raznovrsno povrće sa roštilja ili neki neobičan specijalitet od biljaka.

BIORITAMSKI BROJ  8

Žestoke osmice u svemu preteruju. Vole dobro začinjenu hranu i uz nju popiju nekoliko dodatnih čaša. Vole meso, ali bi bilo dobro da jedu više voća i povrća. Za njih se zapravo preporučuje lakša ishrana, piše Atma.

BIORITAMSKI BROJ 9

Devetke imaju veoma dobar apetit. Vole sveže i kuvano povrće i voće. Nisu izbirljivi kada je u pitanju hrana. Za njih se preporučuje indigo voće i povrće. Za njih je važno da jelo bude ukusno, umereno začinjeno i da je ima u velikim količinama. Vole čašu dobrog vina uz obrok.

Komentari (0)
Loading