Dnevni horoskop za UTORAK, 13. septembar: Strelčevi, čuvajte se SUKOBA sa Lavovima, Rakovi, povedite računa o svom PONAŠANJU

Vesti 12.09.2022 20:30 0

Dnevni horoskop za danas donosi svima različite emocije i energiju

Dnevni horoskop za UTORAK, 13. septembar: Strelčevi, čuvajte se SUKOBA sa Lavovima, Rakovi, povedite računa o svom PONAŠANJU

pixabay

 

Ovan 

Idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima se niste dugo videli. Ovo je veoma važno da bi čuli mišljenje drugih u vezi nekih emotivnih odluka koje treba da donesete u narednih par dana. 


Bik 
Veoma ste nervozni i ljuti zbog odnosa sa partnerom. Finansije su veoma nestabilne i to vam stvara dodatno opterećenje. Okrenuti se budućnosti i vise nemojte dozvoljavati da vas drugi nerviraju..


Blizanci 
Tokom dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novog posla koji tek treba da započnete. Osoba u znaku Raka vam je neizbežna prepreka na planu posla. Mogući problemi sa kičmom. 


Rak 
Tvrdoglavo branite svoje emocije i misli kada su u pitanju partnerski odnos i odnos sa decom. Probajte da ne budete grubi prema drugima posebno kada je  u pitanju odnos sa starijim članovima porodice. 


Lav 
Ovo je savršen dan da donesete dobre odluke u vezi posla i poslovnih obaveza. Bićete veoma stabilni u ljubavnim odnosima i to zahvaljujući vašoj želji da se popravite. Zdravlje je odlično. 


Devica
Vaša volja i želja da poslovno napredujete vas jako dobro ispunjavaju i mozete se osloniti na kolege sa kojima poslovno sarađujete. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Vaga 
Osoba u znaku Škorpije je vaša velika poslovna podrška i to će vam biti veoma važno do kraja dana. Potrudite se da budete u miru i skladu sa sobom kada su u pitanju partnerski odnos. 


Škorpija 
Budite svesni sebe i svojih vrednosti jer je to jako važno u novim poslovnim poduhvatima. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i obratite pažnju na razgovore sa tom osobom. Mogući problemi sa stomakom. 


Strelac 
Danas ste malo uznemireni zbog nekih porodičnih odnosa ali je jako važno da budete dobro koncentrisani kada je u pitanju poslovna saradnja sa inostranstvom. Do kraja dana moraćete dati odgovor osobi u znaku Lava. 


Jarac
Do kraja dana budite oprezni kada su u pitanju ishrana i tečnosti. Potrudite se da završite sve što imate u vezi posla. Ljubavna situacija je nestabilna i to vas čini veoma nervoznim. 


Vodolija 
Imaćete nekoliko bitnih sastanaka kada je u pitanju posao i karijera i najbitnije je da se držite sebe i svojih stavova. Mladji član porodice vas opterećuje svojim potrebama i željama i to vas ometa da završite svoje obaveze. 


Ribe 
Veoma je nestabilan period kada su u pitanju novi poslovni poduhvati. Sačekajte početak meseca kada ćete moći da ostvarite neke svoje planove iz prošlosti. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj racionalnosti. 
 

Komentari (0)
Loading