Uskoro počinje RETRO Merkur koji će posebno uticati na ova TRI horoskopska znaka: Mogući veliki novčani GUBICI, nikako ne uzimajte POZAJMICE!

Vesti 05.09.2022 18:30 0

Astrolozi su nas upozorili i rekli da dva puta razmislimo pre nego što donesemo neku odluku u ovom periodu

Uskoro počinje RETRO Merkur koji će posebno uticati na ova TRI horoskopska znaka: Mogući veliki novčani GUBICI, nikako ne uzimajte POZAJMICE!

Shutterstock

Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti tri horoskopska znaka, pa ih u narednom razdoblju čekaju brojne nevolje i životni izazovi.

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje bura, a na površinu će isplivati ​​svi poslovni nedostaci i stari dugovi (u svakom smislu te reči). Pripadnici ovog znaka biće tokom septembra vrlo nervozni, obaveze će ih gušiti i biće im praktično nemoguće da ostvare sve što su zamislili.

Čak će se i problemi drugih nekako ispreplesti s njihovima. U periodu koji je pred nama Ovnovi se ne smeju preterano naprezati, već svom telu i umu moraju da pruže neophodan odmor.

Rak

Predstojeće razdoblje neće biti lako za Rakove jer će ih poslovni i porodični problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osećati kao da su im ruke vezane. Savet Rakovima u ovim nezahvalnim okolnostima je da pokažu najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost. Poslednji dani septembra donose određeno smirivanje situacije, što će im dati snage da vremenom prebrode sve izazove.

Rakovi će izgubiti novac, dobiti, pa ga opet izgubiti, ali ne smeju da klonu duhom. Sve su to lekcije koje će se dobro isplatiti u budućnosti.

Vaga

Vagama septembar 2022. sprema brojne zamke, pa se na to moraju psihički pripremiti. Neka se klone obećanja koja ne mogu da ispune po svaku cenu, kao i širenja neproverenih informacija. Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura u njihovom znaku je da barem tri puta provere sve informacije koje do njih dođu. Nikako se ne preporučuje sada ulaganje u nešto bitno, pozajmice ili kredit.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading