Izaberite broj od JEDAN do PET: Vaš IZBOR otkriva BLISKU BUDUĆNOST, evo da li vam se do KRAJA GODINE smeši SREĆA i veliki USPEH ili vam preti SUNOVRAT

Vesti 03.09.2022 15:57 0

Univerzum nam svakog dana šalje skrivene signale i poruke, ali mi ih najčešće i ne primećujemo

Izaberite broj od JEDAN do PET: Vaš IZBOR otkriva BLISKU BUDUĆNOST, evo da li vam se do KRAJA GODINE smeši SREĆA i veliki USPEH ili vam preti SUNOVRAT

Shutterstock

Da bismo pravilno dešifrovali signale iz Univerzuma, moramo malo da se potrudimo. 

Intuitivno izaberite broj od 1 do 5. Poruka koju dobijete nakon biranja broja odnosiće se na vaše trenutne probleme i situaciju, kao i na blisku budućnost. Potrudite se da budete rasterećeni i da intuitivo izaberete jedan broj.

Broj 1

Vi patite zbog stvari koje su se desile u prošlosti. Ne možete zaboraviti emocionalne rane i grešku koju ste napravili. Stalno prekorevate sebe ili druge. Drugim rečima, pokušavate da prepišete svoju prošlost. Prihvatite da je to nemoguće, ali ne puštajte duhove svoje prošlosti. Ne postoji način da rešite svoje trenutne probleme zbog činjenice da ste bukvalno zaglavljeni u prošlosti. Prestanite da razmišljate po istom negativnom obrascu („Nikad nisam imao sreće“, „O, opet ista stvar“). Problemi i teškoće postoje kod svih ljudi. Uz njihovu pomoć učimo i rastemo. Zato ostavite svoju prošlost i fokusirajte se na sadašnji trenutak. Šta možete da uradite ovde i sada? Kako? Odgovorite na ova pitanja! Sve je mnogo jednostavnije nego što ste zamislili u svojoj glavi. Glavna stvar je ostaviti prošlost u prošlosti. Ono kroz šta sada prolazite ni na koji način nije povezano sa prošlošću. A ako ranije niste uspeli ili ako niste mogli da se nosite sa nečim, to ne znači da će uvek biti tako. Ovog puta je zaista moguće da ćete pobediti.

Broj 2

Ako ste izabrali broj 2, to znači da treba da nastavite sa onim što trenutno radite i nikako ne odustajete. Postoji izreka da je najmračnija noć pre zore. I to je istina. Pre nego što se pred nama otvore blage želje, iskušenje predaje je veoma veliko. Umorimo se, nemamo snage da idemo dalje, problemi se menjaju... Radiš sve upravo sada. Samo nemoj stati. Na pragu ste ogromnih promena. Novi ljudi i nove okolnosti spremni su da uđu u vaš život i spremni ste da sve to pustite unutra. Budite spremni na činjenicu da će sve biti potpuno drugačije nego u prošlosti. Sve će biti novo i neobično. Ali to ne znači da je pogrešno. Samo treba malo usporiti i videti svet onakvim kakav jeste. Svet se menja svakog dana i svake sekunde. I to je njegova lepota i originalnost. Uživajte i radujte se! Uskoro ćete postići svoj cilj!

Broj 3

Broj 3 kaže da morate više da radite na sebi. Nemojte se plašiti: ovo uopšte nije strašno, iako se u početku može pojaviti neka nelagodnost. Razumljivo je: niko ne želi da napusti zonu komfora u kojoj se ništa ne dešava, ali je na taj način nemoguće postići cilj. Činjenica je da u ovom trenutku niste tamo gde bi trebalo da budete i ne vidite sebe u pravom svetlu. Prestanite da brinete o budućnosti. Nijedna osoba na svetu nikada nije mogla da pogleda tamo ili spreči nepovratno. Ako ne počnete da radite na sebi, godinama ćete stagnirati na jednom mestu. Nemojte se plašiti da pokušate i eksperimentišete.

Broj 4

Izbor ovog broja pokazuje da propuštate brojne mogućnosti. Šanse se otvaraju pred vama jedna za drugom, ali iz nekog razloga ostaju neprimećene ili ih namerno ignorišete. Previše ste zauzeti i zaboravljate koliko je važno zaista uživati u stvarima koje radite. Ne zaboravite o čemu ste sanjali. Uzbuđuje dušu i tera srce da kuca brže. Zapamtite šta je zaista važno, zaista vredno. Setite se svojih strasti, hobija, kreativnosti... Smišljajte smele i nove projekte i verujte da će sve uspeti.

Broj 5

Neophodno je da više vremena provedete sa voljenim osobama. Svakodnevica često nosi stres, mnogo obaveza, nevolja, ali nikada ne zaboravite da je ljubav ono što čuva i neguje dušu svakog od nas. Ne dozvolite da vas vaš užurban način života izoluje od onih koji vas iskreno vode. Obratite pažnju na ljude koji to zaista zaslužuju i držite toksične ljude podalje od vas zauvek.

Komentari (0)
Loading