Ova DVA horoskopska znaka, sreća će pratiti do kraja avgusta: Ne zna se da li će imati više NOVCA ili LJUBAVI!

K.Ć. Vesti 15.08.2022 12:20 0

Proverite da li ste i vi među znacima horoskopa koji će imati najviše sreće do kraja avgusta

Ova DVA horoskopska znaka, sreća će pratiti do kraja avgusta: Ne zna se da li će imati više NOVCA ili LJUBAVI!

Shutterstock

Astrolozi kažu da će tri znaka Zodijaka imati najviše sreće u avgustu i da će im se dešavati veoma lepe stvari – evo o kojim znacima je reč.

Ribe

Ljude rođene u ovom znaku očekuju veoma lepi događaji na polju ljubavi. Moguće je čak i da će praviti planove za venčanje! Slobodne Ribe mogu da očekuju dosta udvarača krajem avgusta, a sa nekim od njih bi mogli da uplove u lepu, stabilnu vezu. Imaće Ribe sreće i sa novcem u avgustu! Očekuje ih priliv novca, a savet je i da ponešto odvajaju sa strane i uštede, kako bi napokon častili sebe nečim što odavno žele. Svakako, kraj ovog meseca će za vas biti lep period, kada ćete potpuno uživati u čarima leta, bez stresa. Uživajte.

Strelac

I Strelčeve očekuje uzbudljiv kraj meseca kada je u pitanju ljubav! Oni koji su sami imaće brojne prilike za flert, a ako budete imali hrabrosti da načinite prvi korak ka osobi koja vam se dopada, znajte da neće moći da vam odoli. Zauzeti Strelčevi uživaju u danima punim strasti, ali i romantike.

Velika sreća ih očekuje i u poslu, kada im stižu brojne ponude i prilike za razne projekte. Ne oklevajte da ih prihvatite jer će vam se i te kako isplatiti!

Puni ste energije, pa iskoristite to za uzbudljive letnje aktivnosti i uživanje u nekim novim iskustima, nemojte ovaj divan period da traćite sedeći kod kuće.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading