Dnevni horoskop za UTORAK, 9. avgust: Ovim horoskopskim znakovima neće ništa ići od RUKE, bolje da prespavaju ovaj dan

Vesti 08.08.2022 20:35 0

Proverite šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za UTORAK, 9. avgust: Ovim horoskopskim znakovima neće ništa ići od RUKE, bolje da prespavaju ovaj dan

pixabay

Ovan 

Vaša privatnost je zaštićena i to vam je jako potrebno tokom dana. Pokušajte da se cujete samo sa ljudima koji su vam bitni i neophodni. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Vaša potreba za kretanjem je veoma izražena posebno kada je u pitanju vaše zdravlje. Partnerski odnos je veoma napet zbog vaše rasprave sa partnerom od pre. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem.

Blizanci

Danas ste veoma okupirani ljubavnim problemima koji su aktuelni već neko vreme. Niste se dovoljno naspavali i nervozni sre tokom dana. Probajte danas ranije da odete na spavanje. 

Rak 

U ovom periodu svi su nekako okrenuti protiv vas jer ste se mnogima zamerili. Okrenite se malo više sebi i zavrsavajte ono što je važno u narednom periodu u vezi posla i učenja. 

Lav 

Važna vam je poslovna strana jer ste već neko vreme pod uticajem problematičnih odnosa u krugu saradnika. Osoba u znaku Ovna vam je prevelik zalogaj u vezi poslovne buduće saradnje. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom, posebno zbog mogućih stresova na planu posla. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. 

Vaga

Ovo je idealan dan da se posvetite stvarima u krugu porodice, posebno ako je u pitanju potpisivanje dokumentacije. Stiže vam velika podrška od strane partnera do kraja dana. 

Škorpija

Ne zamerajte ljudima na planu posla. Njihova energija nije dovoljno pokrenuta kao vaša i nikada neće moci da postignu ono što ste vi uradili. Kod partnera se javlja neosnovana ljubomora koja vas brine. 

Strelac 

Tokom današnjeg poslovnog sastanka obratite pažnju na ono što izgovarati jer je to jako važno za vašu poslovnu budućnost. Zdravlje je jako dobro zbog vaše pozitivne energije. 

Jarac 

Tajna vaseg uspeha na poslu je u tome sto sve radite temeljno i posveceno a na tome vam svi oko vas zavide. Ljubav nije ono što vas zanima trenutno jer ste previse sebe emotivno istrošili unazad par dana. 

Vodolija 

Tokom ovih dana od vas se trazi previse i to osećate kao pritisak, posebno u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa. Do kraja dana moguće rešenje u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. 

Ribe 

Ovo je savrsen dan da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading