Veliki LJUBAVNI horoskop za AVGUST: Oni se do ušiju ZALJUBLJUJU, a OVIM znakovima će PRIJATELJI zabiti NOŽ u leđa

Vesti 03.08.2022 08:00 0

Naša astrološkinja Nena Janković vam donosi ljubavni horoskop za avgust mesec

Veliki LJUBAVNI horoskop za AVGUST: Oni se do ušiju ZALJUBLJUJU, a OVIM znakovima će PRIJATELJI zabiti NOŽ u leđa

Shutterstock

Ovan

Vreli avgust odgovara vašem temperamentu. Zato očekujte mnogo toga zanimljivog što se tiče ljubavi posebno ako ste slobodni.Početkom meseca imate mogućnost pomirenja i ponovnog kontakta  sa osobom iz prošlosti i to u znaku Lava ili Blizanca. Koliko ste spremni da ponovite ljubavnu priču odlučite sami. Zvezde vam donose iskušenje u kojem možete puno reskirati. Ulaskom u paralelnu vezu možete ući u rizik. Budite spremni na ljubomornu od strane partnera krajem meseca. 

Bik

Vladar vašeg znaka je Venera koja vas vraca u prošlost. I to je ono što će obeležiti avgust i događaje ispred vas. Dugo već razmišljate o prošlosti i kao da ste prizvali prošlost u vas sadasnji trenutak. Prosto ste se uželeli starih emocija. Potrebno je da promenite način komunikacije posebno ako za partnera imate osobu u znaku Škorpije ili Jarca. Moguće rasprave sa partnerom krajem meseca zbog nejasnoća u dogovorima za put. 

Blizanci

Venera može vam otvoriti nove prilike za budućnost. Zauzimate novi pravac i ređate prioritete. Veoma ste inspirisani i željni da budete mnogo bolji na svim poljima. Vi ste već u aprilu odlučili da sve krenete iz nove startne pozicije. Niko vas ne može sprečiti u vašem poboljšanju emotivnog života. Zato preuzmite glavnu ulogu u ovom periodu.

Rak 

Dugo razmišljate kako i šta dalje i veoma ste zbog toga nervozni i napeti. Ljubavna veza vam nije stabilna i to zahvaljujući vama i vašim dilemama. Međutim Venera vam donosi potrebu za dobrim iskrenim razgovorom sa sobom. Potrebno je da se rešite briga i strahova koji su vas okupirali. I da iskoristite ovaj avgust za komunikaciju i opuštanje. Venera ukazuje na moguća rešenja krajem meseca. 

Lav

Vi ste se već promenili, a Venera i Mars donose nove ljude u vaš život. Ovo je period u kome možete prekinuti ljubavni odnos  ali i stvoriti nove emotivne veze. Pred vama je ipak period gde vi donosite odluke. Predstoji vam puno druženja sa prijateljima i veoma konkretnih mogućnosti za poboljšanje emotivnih odnosa. Moguće je da uđete u paralelnu vezu koja vam može uzdmati brak ili stabilnu vezu. 

Devica

Ako niste u dugoj vezi ili braku možete očekivati ulazak u vezu sa osobom iz daleke prošlosti. To može biti neko ko je po godinama stariji od vas i ko vam predlaže jako brzo zajednički život. Mars vam olakšava komunikaciju posebno ako vam je partner u znaku vode: Rak, Ribe ili Škorpija. Čuvajte se lažnih prijatelja  u vezi ljubavne odluke. 

Veliki LJUBAVNI horoskop za AVGUST: Oni se do ušiju ZALJUBLJUJU, a OVIM znakovima će PRIJATELJI zabiti NOŽ u leđa

Shutterstock

 

Vaga

Čekali ste ovaj avgust da se opustite. venera vam donosi akoću promena na koje ipak niste navikli. Možete ući u vezu sa osobom koja nije iz vašeg mesta rođenja ili živi u inostranstvu. Tako da možete osnovati vezu sa partnerom koji je potpuno različit od vašeg dosadašnjeg obrasca. Može biti u znaku Raka ili Ovna. 

Škorpija

Naglašena pitanja su vam pitanja seksualnosti, privlačenja i to ako za partnera imate Lava ili Ovna. Možete biti u dilemi u odabiru partnera. Da ne biste bili u velikim izazovima možete ipak poslušati svoju intuiciju koja je nepogrešiva. Ako ste u braku ili dugoj vezi ovaj period je idealan da otputujete. Možete opušten i zabavan odnos u kojem koristite zajedničko vreme za obnovu strasti. 

Strelac

Venera vam stvara povod za sukobe i to vam nije nimalo lako. Nemate uvek glavnu ulogu jer partner ima problem sa sujetom. Međutim ovo je periodu u kojem igrate partnersku priču jedan na jedan. Imate veliku mogućnost da lagano popravite odnos sa partnerom. Potrebno je da se čuvate lažnih prijatelja koji vam ne misle dobro.

Jarac

Period ispred vas naglašava vašu potrebu za emotivnom podrškom od strane partnera. Vreme je da nadogradite postojeću vezu. Ako ste u braku ili dugoj vezi potrebno je da tople dane avgusta iskoristite za promenu na bolje. Osvežite svoj brak povremenim izletima u prirodu. Za slobodne pripadnike ovog znaka moguće je novo poznanstvo do kraja meseca. 

Vodolija

Spremite se za letnje ljubavne priče. Vi ste uvek spremni na novine i promene. Nikakav problem nećete imati da budete okruženi zabavnim i zanimljivim ljudima. Ovo važi za slobodne Vodolije, a za zauzete Vodolije važno je da vode računa o mogućim avanturama jer moze doci do iznenadnih ponuda koje ne očekujete. 

Ribe

Ovaj tranzit Venere vam pomaže da se lakše povežete sa partnerom. Možete biti zadovoljni svojoj vezom koja je mnogo kvalitetnija zahvaljujući vama. Venera može vam doneti lepo poznanstvo sa bitnom osobom koju upoznajete na porodičnom slavlju do kraja meseca. Budite spremni na nove avanture. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading