Večera se ostvaruju ŽELJE ako OVO uradite: MOĆAN niz 7-7 je dan kada se sve MENJA!

Vesti 07.07.2022 11:35 0

Numerolozi su otkrili šta je potrebno danas da uradimo

Večera se ostvaruju  ŽELJE ako OVO uradite: MOĆAN niz 7-7 je dan kada se sve MENJA!

Shutterstock

Današnji dan je još odavno najavljen da će biti čudesan. Danas se spavajaju dve sedmice 7.7. 2022. godine nosi sa sobom energiju niza 7-7 i podseća nas kako možemo da privučemo sreću.

Svima nam je dobro poznato je sedmica srećan broj. Koji ukazuje na povoljne okolnosti. kada se dve sedmice nađu zajedno, to je simbol pronalaska više svrhe i privlačenja obilja u život.

Sedmica će vam olakšati put ka uspehu, a evo koje četiri stvari treba da uradite za ostvarenje želja i sreću:

1. Budite kreativni - U ostvarenju namera potrebno je da se bavite duhom kreativnosti, posebno u ostvarenju ličnih namera. Kada se posvetite svojim idejama na kreativan način, mogui vam se otvoriti razna vrata uspeha i razvoja

Večera se ostvaruju  ŽELJE ako OVO uradite: MOĆAN niz 7-7 je dan kada se sve MENJA!

Shutterstock

 

2. Budite zahvalni na onome što vam se dešava - Čak i ako postoje poteškoće, cenite ih, jer će vas one učiniti jačim i mudrijim. Budite zahvalni na svakom lepo,m trenutku i svakom izazovu u životu - ovo će učiniti da se razvijete i napredujete.

3. Ovo je dan kada se treba osloboditi neprijatnih misli i uspomena, fokusirajte se na nešto zanimljivo i prijatno. Svako ima priliku da izvuče srećnu kartu, da uživa u životu. Verujte u najbolje.

4. Ovaj dan je izuzetno povoljan za ljubav - velika sreća može da vam se osmehne i u ljubavnoj sferi. Nemojte se plašiti da priznate osećanja osobi koja vam se dopada - ovo je energija koja podstiče da se zbližite.

Do večera isplanirajte svoje aktivnosti, razmislite šta možete da promenite i budite srećni za svaku priliku i šansu. Do kraja dana ne zaboravite i da zamislite želju, vizualizujte je i osvestite - čuda su moguća!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading