Nije SLUČAJNOST ako na satu vidite 11.11 ili 22.22: Iza ovih brojeva se krije VAŽNO značenje koje NIKAKO ne smete da ignorišete

Vesti 06.07.2022 09:56 0

Brojevi "ogledala" nisu retkost, a u trenutku kada ih vidimo Univerzum nešto želi da nam poruči. Evo šta znači kada na satu vidite preklopljene cifre.

Nije SLUČAJNOST ako na satu vidite 11.11 ili 22.22: Iza ovih brojeva se krije VAŽNO značenje koje NIKAKO ne smete da ignorišete

Shutterstock

Nije čudno što kada pogledate u sat vidite iste brojeve koji označavaju sate i minute. To nisu slučajnosti, već poruka Univerzuma koju treba da čujete. Donosimo njihovo numerološko tumačenje:

00:00

Ako vidite ove brojeve, vreme je za predah. Telo vam šalje signale da mu je potreban odmor, ali i pozitivne emocije. Organizmu je teško da funkcioniše u uslovima u kojima živite u poslednje vreme. Vreme je za promene.

06:06

Ove cifre znače da treba da budete oprezni, posebno kada su u pitanju vaše stvari. Neko želi da vas prevari ili opljačka. Vodite računa gde idete i s kim komunicirate. Nemaju svi ljudi dobre namere.

08:08

Ako vidite ove ponovljene brojeve na svom satu, to znači da treba da prestanete da se plašite! U poslednje vreme često sumnjate u sebe u zbiog straha odustajete od mnogih stvari. Da biste se rešili ovog stanja koje vas ukopava u mesto, morate prvo da razumeti njegove uzroke.

11:11

Ovo vreme ukazuje da treba da budete oprezni, jer vas možda neko iz vašeg bliskog okruženja vara ili laže. Potrudite se da saznate pravu istinu, to je način da pronađete svoj mir i vratite život u ravnotežu.

13:13

Ako vidite ove brojeve, to je znak da treba odmah da povedete računa o svom zdravlju. Prestanite da odlažete zdravstvene probleme i tegobe koje osećate; vaše telo vam daje do znanja da nije sve u redu s njim. Možda je samo stres, a možda i nije. Zakažite pregled!

22:22

Ukoliko vidite ove brojeve, to znači da u svom okruženju imate nekog energetskog vampira. To može biti prijatelj, kolega, saradnik, ček i član porodice. Komunikacija s takvom osobom mnogo vas iscrpljuje i oduzima svu pozitivnu energiju. Oslobodite se njenog negativnog uticaja što pre. U tome vam mogu pomoći kristali.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading