Jul će obeležiti NOVAC, a OVI znakovi će se obogatiti: Sjajne prilike dolaze baš njima, pogledajte da li ste među SREĆNICIMA

Vesti 29.06.2022 14:00 0

Jul 2022. godine donosi šanse za nekoliko horoskopskih znakova. Da li ste vi među onima koji mogu da se obogate?

Jul će obeležiti NOVAC, a OVI znakovi će se obogatiti: Sjajne prilike dolaze baš njima, pogledajte da li ste među SREĆNICIMA

Shutterstock

Jul će obeležiti retrograni Neptun, ali još uvek će biti uticajna i Venera. Astrolozi su analizirali kakav će biti položaj planeta i zvezda i ostali koji znakovi imaju najviše šanse da iskoriste svoje šanse i da se obogate.

Lav i Ovan

Iako je počeo retrogradni Neptun i može da izazove velike finansijske probleme, kao i poteškoće na poslu, Ovna i Lava će zaobići ove nevolje. Razlog je jednostavan – Neptun ima najmanje uticaja upravo na predstavnike ovih znakova. To ne znači da neće uopšte biti negativnog uticaja, već da će biti zanemarljiv. To znači da ćete imati svoje šanse za povećanje blagostanja, a na vama je da li ćete ih iskoristiti ili ne.

Ribe, Bik i Vaga

Uprkos retrogradnom Merkuru, ova tri znaka nastavljaju svoj pohod ka finansijskom vrhu zahvaljujući Veneri. Ona će vam dati mnogo pozitivne energije koju možete da iskoristite kako biste uvećali svoje blagostanje.

Ribe će imati prilike da ostvare dobre rezultate u svojim kreativnim poslovima, da sprovode nove ideje koje će biti profitabilne.

Biku se u ovom mesecu savetuje ulaganje, pre svega u nekretnine, kao i u hartije od vrednosti.
Vaga će moći da se nosi sa svim izazovima koji budu nailazili. Ako ste tokom juna imali finansijskih problema, u julu će vašim problemima doći kraj. Bitno je samo da ne odustajete i da idete napred.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading