Lunarni horoskop predviđa PREOKRET za ova TRI znaka: Kraj JUNA im dononosi totalni HAOS U EMOTIVNOM ŽIVOTU, evo kome će sve ići glatko

Vesti 29.06.2022 11:46 0

Horoskop za mlad Mesec na samom kraju juna predviđa velike promene za ova tri znaka!

mesec

Shutterstock

 

Da li ste spremni za novi početak, za start svež kao jutro posle jake letnje kiše? Baš takvu energiju donosi nam mlad Mesec 29. juna 2022. godine, koji će od ranog jutra tog dana pojačati snagu Raka.

Sve što se tiče kuće, doma, porodice, dolazi u centar pažnje. Ukoliko priželjkujete novi početak, tada se otvaraju putevi i šanse. Posebnu pažnju treba da obrate osetljive i intuitivne osobe, jer one teže da odgovore na sve zahteve i želje voljenih bića pa ne brinu o sebi.

Lunarni horoskop najavljuje jak uticaj mladog Meseca na tri znaka: Ovan, Rak i Vagu.

Ovan

Mlad Mesec aktivira vaše porodične odnose, pokreće pitanja o tome ko koliko daje i koliko pruža. U narednom periodu ćete želeti da se više zbližite sa nekim članovima porodice ili osobama s kojima delite dom. Pazite, tu je i potencijal za zloupotrebe i manipulacije, pa usporite i posvetite i sebi dovoljno pažnje. Ako vam partner ne posvećuje pažnju, ne zamerite mu.

Rak

Često imate potrebu da spasavate druge, a astro tranziti će kod vas samo pojačati ovaj instinkt. Zato astrolozi savetuju da ne propustite lunaciju i da se tokom nje fokusirate na ono što kod vas izaziva najsnažnije emocije. Okrenite energiju ka sebi a ne ka drugima i tako izbegnite konflikte.

Vaga

Sve se intenzivira u domenu posla, ali nemojte se fokusirati samo na rezultate već pazite i na atmosferu sa kolegama. Malo prikočite kad je reč o rivalitetu, može se desiti da - nenamerno - naškodite drugima. Posebna šansa pruža se Vagama koje traže novi posao.

Slobodne Vage treba da se čuvaju sukoba sa partnerima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading