Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. jun: Ovnovi, pazite na ZDRAVLJE, Bikovi, NERVOZNI ste više nego inače

Vesti 25.06.2022 19:55 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. jun: Ovnovi, pazite na ZDRAVLJE, Bikovi, NERVOZNI ste više nego inače

Shutterstock

Ovan 

Danas je dan koji je važan za zdravlje i posvetite se svojim željama i potrebama. Donesete važnu odluku o sebi i svojim poslovnim planovima. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa kičmom. 

Bik 

Do kraja dana veoma ste nervozni zbog nekog razloga koji je samo vama poznat. Ukućani su veoma zauzeti sobom i svojim potrebama. Poslovna strana je stabilna. Glavobolja. 

Blizanci

Komunikacija je danas ključna reč koja je bitna i gde ćete pokazati svoje mišljenje. Posao je dominantna tema i to vas prati tokom dana. Podrška od osobe u znaku Ribe u vezi novca iz inostranstva. 

Rak 

U ovom periodu važno je da budete posvećeni sebi i da dovedete u red svoje odnose u kući. Ljubavna veza je veoma napeta zbog uticaja drugih. Mogući problemi sa kičmom. 

Lav 

Tokom dana mogući poziv iz inostranstva u vezi posla. Razmislite opet o pokretanju poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Ljubav je nestabilna. Nervna napetost. 

Devica 

Ovaj dan je veoma važan da ga iskoristite za akciju i da budete u društvu prijatelja. Posvetite se sebi do kraja dana. Lepe vesti iz inostranstva u vezi posla. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Danas ste nervozni zbog drugih i zbog nekih dešavanja u krugu porodice. Poslušajte savet osobe u znaku Lava. Posvetite se sebi i svom miru. Ljubav je stabilna i to je ono što vas najviše zanima. 

Škorpija

Bićete veoma zadovoljni jer partner ima razumevanje za vas. Moguć je zajednički put van grada. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom u vezi posla. Zdravlje - mogući problemi sa kičmom. 

Strelac

Tokom ovog perioda važno je naći balans za sebe i druge, posebno kada je u pitanju ljubav. Posvetite se rešavanju postojećih problema u krugu porodice. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Važan vam je mir u duši posebno u narednom periodu. Danas se posvetite sebi i napravite dobar raspored svojih obaveza. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Redovno spavajte. 

Vodolija 

Tokom narednog perioda važno je da se okrenete realnosti i da budete svesni šta je vaš prioritet. Ljubav je velika podrška. Problemi sa kičmom, odmarajte više. 

Riba 

Današnji dan je veoma pozitivan posebno ako se posvetite sebi i svojim potrebama. Podrška stiže od osobe u znaku Ovna. Prijatelj vam daje podršku za poslovnu saradnju. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaseg neraspoloženja. 

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading