Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU

Vesti 30.05.2022 20:26 0

Zdravko Čolić je rođen na današnji dan 1951. godine, a naša astrološkinja Nena Janković je otkrila zašto žene toliko lude za njim

Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU

Shutterstock/Alo

Zdravko Čolić je rođen sa Suncem u znaku Blizanaca i sa podznakom u Škorpiji. 

Ovo je veoma zanimljiva kombinacija posebno kada su u pitanju ličnosti koje se bave javnim poslom. Sunce aktivira njegovu pozitivnu energiju i mogućnost da pozitivno utiče na ljude, a njegov podznak emotivne i privlačne Škorpije daje veliki uticaj na žene. 

Pretežno su žene njegovi fanovi, jer dok peva emituje ogromnu strast i jako duboke emocije

Pluton kao vladar horoskopa govori o velikoj transformaciji, što ukazuje na njegovu unutrašnju moć. On sve što radi, radi strastveno, uz potpunu posvećenost i veliku moć ubedljivosti. 

Njegova Venera se nalazi u znaku Raka, to su veoma jake emocije koje pokazuje dok peva, dok pleše, dok "zavodi " na svojim koncertima.  Ova Venera se nalazi u njegovom osmom polju, polje koje je rezervisano za sve naše tajne. 

Stoga i njegov ljubavni život je oduvek bio velika tajna za javnost. U ovoj poziciji Venera govori o tome da je jako dobar ljubavnik i veoma posvećen osobi koju voli. 

Ponekad ova Venera može doprineti i velikim problemima po pitanju ljubavi, odnosno donosi ljubavne pehove zbog samog njegovog izgleda ili zbog toga što je u javnosti poznat. 

Ono što najviše žene privlači kada je u pitanju on kao ličnost je njegov spoljašnji izgled i mladalačka energija, i to sve zahvaljujući Suncu u znaku Blizanaca. Njegovo Sunce je u konjukciji sa njegovim Marsom što znači da se mnogo troši kada je u pitanju posao. U ovoj godini će imati velike poslovne uspehe, a pogotovu tokom ovog leta. 

Venera u Raku kaže da je potpuno posvećen porodici i svojim ćerkama. Kao Blizanac uvek je vedar i nasmejan, spreman na šalu. To je ta energija radosti koja uvek privlači ženski svet. 

Komentari (0)
Loading