POKLAPAJU SE petak 13. i direktni MARS: Kreće ASTROLOŠKI haos, ovim znakovima pravi RUSVAJ na svakom životnom polju

Vesti 13.01.2023 09:00 0

Mars u Blizancima je veoma nezgodna pozicija jer se u znaku Blizanaca sva energija ove planete deli na dva dela, nema povezivanja i sinhronizacije

POKLAPAJU SE petak 13. i direktni MARS: Kreće ASTROLOŠKI haos, ovim znakovima pravi RUSVAJ na svakom životnom polju

Shutterstock

Mars od 12. januara krece direktnim hodom posle 74 dana retrogradnog hoda. Šta zapravo znači što će Mars biti direktan ? Pa zbog slabe energije neće mnogo toga novog doneti ali može bitno značajno za promenljive znakove jer u tim aspektima Mars daje pokretačke energije. 

U nastacku otkrijte na koja tri znaka će imati najviše uticaja...

BIK

Stvari posebno postaju komplikovani za vas tokom direktnog Marsa, Bikovi. Trebalo bi da vodite računa o tome gde trošite svoj novac i energiju. Ovaj nestašni tranzit se useljava u vašu prvu kuću sebe i drugu kuću finansija i vrednosti. Pazite na svoje navike potrošnje i još jednom proverite sve naknade na svom nalogu jer ima mnogo potencijala za brz gubitak novca. Za početak odložite šoping za bolje vreme.

BLIZANCI

Pripremite se, Blizanci, predstoji vam egzistencijalna kriza. Direktni Mars provodi vreme u vašoj prvoj kući sebe tokom prve polovine svog kretanja, što može dovesti do toga da dovedete u pitanje svoju svrhu. Ovaj petak 13. drži vas u introspektivnom prostoru, zarobljene u mislima. Šetajte u prirodi i pokušajte da se prizemljite.

Takođe, ovaj tranzit provodi vreme i u vašoj dvanaestoj kući podsvesti, što vas čini dodatno ranjivim na prevare i iluzije. Kako Mars prelazi u Bika, biće potrebno da Blizanci privremeno predaju svoj društveni život i fokusiraju se na isceljenje.

RIBE

Direktni Mars ulazi u vašu četvrtu kuću doma i porodice, tako da bi drama u vašem domu mogla da bude poprilična narednih nekoliko nedelja. Nije vreme za selidbe kako ne biste zažalili zbog novog stana.

Direktni Mars takođe ulazi i u vašu kuću komunikacije, izazivajući ekstremnu konfuziju kada je u pitanju izražavanje vaših ideja ili obrada informacija. Ako ne pogrešite u svojim rečima, možda ćete stvari shvatiti dodatno lično tokom petka 13.. Verovatno ćete zabrljati, te zažaliti što niste sledili odgovarajuće korake i bićete primorani da počnete iznova.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading