Dolazi TURBULENTA JESEN! Žestoke bitke, pucanje po "šavovima", evo šta još donosi MARS u VAGI!

Najžena Vesti 17.09.2021 16:13 0

Mars daje posao i mesto u timu, jer ne voli da bude sam

Dolazi TURBULENTA JESEN! Žestoke bitke, pucanje po "šavovima", evo šta još donosi MARS u VAGI!

unsplash.com

Mars predstavlja i energiju kako mušku tako i žensku. Kada je Mars u znaku Vage kažemo da to baš nije najidealnije mesto za ovu planetu.

Mars u Vagi je veliki zavodnik

Ali, sa druge strane kada neko ima Marsa u Vagi, pogotovo u muškom horoskopu, to daje velike ljubavnike i zavodnike.

To znači da ste srećnica kada vam se udvara takav muškarac. Sa druge strane imati takvog muškarca pored sebe znači da si stalno na oprezu jer on uvek traži veće i veće uzbuđenje, nova osvajanja.

Veze se ljuljaju!

Mars u Vagi je neodoljiv za žene. Kada je Mars u Vagi veze i odnosi se drmaju, pucaju, dolazi do preljube, flertova itd.

Mars daje posao i mesto u timu, jer ne voli da bude sam.

Takođe daje muškarce koji vole da popiju, pa i kockare. To je onaj muškarac koji sedi za šankom u kafeu punog dima, odmerava, vreba i kada se odluči žena sigurno pada na njegov šarm i udvaranje. 

Šta će se dešavati krajem septembra i u oktobru?

Prvi aspek koji će Mars praviti je konjukcija sa Suncem. To nam donosi ponude za zajednički posao, ili da zajedno radimo u timu. Mars u Vagi ne voli da bude sam.

25. i 26. septembar

To su dva idealna dana da se završe sve započete obaveze. Takođe, daće muškarcima jaku seksualnu energiju!

5. i 6. oktobar

Početak oktobra, tačnije dani 5. i 6.  donose udvaranje na neobičnom mestu. Ili lakše rečeno upoznaćete osobu na mestu gde nikada ne bi pomislili!

9,10 i 11 oktobar

Mars je u konjukciji sa Merkurom što daje oštre i napete razgovore što može dovesti do sukoba u vezama.

16.-20. oktobar

Od 16. do 20. oktobra Mars je u trigonu sa Jupiterom i to dovodi do širenja, odnosno, uspeha. Pogotovo kada je posao u pitanju. Neki planovi od ranije sada se mogu realizovati na opšte zadovoljstvo.

21. i 22. oktobar

To je ozbiljan datum! UZBUNA!!! PAŽNJA!! Jaka loša energija, moguć kontak sa ljudima koji su kriminalci, lopovi i lažovi. Ozbiljno povedite računa šta i kako radite na svi poljima od vožnje kola, komunikacije, izbegavajte mračna mesta, idite osvetljenim ulicama...

Komentari (0)
Loading