NAJTAČNIJI finansijski horoskop za OKTOBAR: Ova TRI znaka će doživeti novčani fijasko, uhvatiće ih FINANSIJSKA KRIZA do sada NEZAPAMĆENA

Vesti 15.09.2022 20:30 0

Saznajte kakva situacija vas očekuje na finansijskom planu

NAJTAČNIJI finansijski horoskop za OKTOBAR: Ova TRI znaka će doživeti novčani fijasko, uhvatiće ih FINANSIJSKA KRIZA do sada NEZAPAMĆENA

Shutterstock

U oktobru mesecu kreću velike promene, ali i jaka nestabilnost na finansijkom polju kada su u pitanju pojedini znakovi.

OVAN

- Oktobar mesec donosi vam promenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK

- Bolji period tek stiže sredinom oktoba, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI

- Oktobar je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da rešite pitanje nasledstva.

RAK

- Prva polovina oktobra vam neće doneti pomak, ali ćete krajem septembra konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV

- Retrogradni Merkur vas je mračio u septembru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja u oktobru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DEVICA

-Vi ćete biti uspešni u oktobru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u oktobru.

VAGA

- Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA

- Okttobar mesec donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRELAC

- Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom oktobra.

JARAC

- Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA

- Oktobar mesec u drugoj polovini donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE

- Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading