SAZNAJTE KOJI JE VAŠ IDEALNI PARTNER Pogledajte da li vas očekuje RAZVOD ili je on bračni drug koji će biti uz vas do KRAJA ŽIVOTA

K.Ć. Vesti 26.04.2022 14:42 0

Saznajte kakav vas život čeka uz Strelca, Vodoliju, Jarca... Niste sigurni koji bi znak najbolje odgovarao vašem tvrdoglavom karakteru?

SAZNAJTE KOJI JE VAŠ IDEALNI PARTNER Pogledajte da li vas očekuje RAZVOD ili je on bračni drug koji će biti uz vas do KRAJA ŽIVOTA

Shutterstock

Proverite ko će vam biti savršen partner u horoskopu.

Ako ste sa Ovnom...

... sa sobom imate genijalnog muškarca koji zna kako da ojača vaš osećaj ženstvenosti. I iako je sklon svađama, nikada vam neće biti dosadno zajedno.

Ako ste sa Bikom...

... sa njim ćete uživati u životu, cenićete mala zadovoljstva - od hrane do seksa. On je pouzdan, ali ponekad tvrdoglav. Čak i tako, udavićete se u njegovoj slatkoj prirodi.

Ako ste sa Blizancima...

... svaki dan sa njim je drugačiji. Iako često pokazuje svoju tvrdoglavost, ima mnogo fantazije i sklonost da traži avanture u koje želi da vas uvuče - to može biti neverovatno inspirativno za vas.

Ako ste sa Rakom...

... voleće te i neće tražiti ništa zauzvrat. On je sladak i pažljiv. Jedini rizik - veoma je osetljiv. Ona ima dečje srce, ali će učiniti sve za tebe.

Ako ste sa Lavom...

... učiniće da se osećate zaštićeno i bezbedno. Snažan je, malo egocentričan, ali ne možete odoleti njegovom šarmu. Na kraju krajeva, on je kralj znakova.

Ako ste sa Devicom...

... uvek će biti pored tebe. On te poznaje bolje od bilo koga i uvek može da te posavetuje i podrži. Može biti izbirljiv, ali je pažljiv i pouzdan partner.

Ako ste sa Vagom...

... učiniće svaki trenutak proveden u njegovom društvu nezaboravnim. Smiren, radostan, ponekad pomalo izgubljen, stvoriće harmoničan odnos sa vama.

Ako ste sa Škorpijom...

... uz vas će uvek biti saveznik koji će vam biti i neprocenjivi savetnik. Njegova priroda ima mračnu stranu, ali to je deo njegovog šarma. Savršen kao partner, iako može biti pomalo lud.

Ako ste sa Strelcem...

... život onoga koji je pored njega je avantura. Voli da se zabavlja, možda ponekad previše...

Ako ste sa Jarcem...

... pored sebe imate nekog ozbiljnog i od poverenja. Ponekad je previše konzervativan i teško ga je ohrabriti, ostaje u senci. Međutim, žena koju voli je potpuno odana.

Ako ste sa Vodolijom...

... biće vaše merilo. On je idealista, ume da bude vođa, voli da se upušta u borbe na raznim poljima. Ako mislite da je malo po strani, ne brinite, uvek će se vratiti.

Ako ste sa Ribama...

... okružiće vas pažnjom i osetljivošću. Raspoložen je, ali ne brinite: čak i ako ustane levom nogom, loše raspoloženje mu vrlo brzo prolazi. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading