Samo misle na SEBE: Astrolozi kažu da su ovo NAJRAZMAŽENIJI znakovi u HOROSKOPU

Vesti 23.04.2022 15:28 0

Ovi znakovi Zodijaka žele da u životu sve funkcioniše na njihov načina, a kada se to ne dogodi počinju da pokazuju bes i negativne emocije

Samo misle na SEBE: Astrolozi kažu da su ovo NAJRAZMAŽENIJI znakovi u HOROSKOPU

Shutterstock

Lav

Predstavnici ovog znaka često imaju problem sa visokim egom, ali su u dubini duše uglavnom nesigurni i preosetljivi. Lavovi se često ponašaju kao da svi treba da ih služe i rade ono što oni žele. Teško prihvataju mišljenje koje je drugačije od njihovog. Vole da troše na sebe i nikada neće ugroziti svoje potrebe zbog drugih. Ukoliko stvari krenu naopako, mogu se koristiti i manipulativnim tehnikama.

Blizanci

Mogu s eponašati kao mala deca kojima je stalno potrebna pažnja. Blizanci vešto menjaju lica i prilagođavaju se datoj situaciji. Očekuju da pokupe sve zasluge, ali ne i da se najviše potrude. Takođe, lako upadnu u nevolju, ali očekuju od drugih da ih iz nje izvuku i reše probleme. Mogu biti ljubomorni na bliske ljude.

Škorpija

Tajanstveni znak kojem je najvažnije da bude superiorni lider i da uvek bude u centru pažnje. Fokusiraju se na svoja postignuća, ali ako im se neko suprotstavi ili ih kritikuje, skloni su histeriji i svađi. Često žele da se nametnu kao moćniji od drugih, ali na taj način samo ističu svoju nesigurnost. Puno toga im zavisi od raspoloženja.

Komentari (0)
Loading