Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 13. septembar: BLIZANCIMA je ljubav nestabilna, VAGE do kraja dana očekuju vesti iz inostranstva

Vesti 13.09.2021 08:29 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 13. septembar: BLIZANCIMA je ljubav nestabilna,  VAGE do kraja dana očekuju vesti iz inostranstva

unsplash.com

Ovan 
Danas je veoma važan dan da se posvetite poslu jer su bitni razgovori sa ljudima koji vas već neko vreme čekaju. Ljubav je stabilna i to vas jako raduje. Problem sa kolenima. 


Bik 
Tokom dana mogući problemi sa kičmom i zbog toga se osećate veoma  nestabilno. Bitno je da budete u toku posla pa ćete to obaviti telefonom. Partner je velika podrška. 


Blizanci
Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i imate podršku od strane prijatelja i porodice. Ljubav je nestabilna i to vas pomalo brine. Zdravlje je veoma dobro. Čekate glas ili vest od osobe u znaku Ovna.

 
Rak 
Do kraja dana mogući pozivi iz inostranstva u vezi nove poslovne projekte. Novac je veliki problem jer ga nece biti dovoljno. Porodica vas opterecuje svojim problemima. Zdravlje je odlično. 


Lav 
Vaša snaga danas je pod uticajem drugih ljudi posebno kada je u pitanju poslovna strana. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora u krugu porodice koji vam neće prijati. Novčana situacija je veoma stabilna.

 

Devica 
Danas vas očekuju nekoliko bitnih pregovora što se tiče novog posla. Na vama je da budete koncentrisani i posvećeni onome što radite. Partnerski odnos je na velikom ispitu.


Vaga 
Vaša ljubav prema sebi je danas veoma izražena i to će smetati svima. Ovo se posebno odnosi na poslovnu stranu jer ćete isticati svoj rad. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Više šetnje. 


Škorpija 
Vaš odnos sa partnerom je danas veoma komplikovan i to se odražava na vaše raspoloženje. Tvrdoglavo ćete braniti svoje emocije i bićete veoma ponosni na sebe. Ljubav vam je velika podrška. 


Strelac 
Tokom dana mogući su dodatni troškovi u vezi poslovnih transakcija. Imaćete posla sa novim saradnicima ali možete lako ući u sukob. Danas ste baš lose volje. 


Jarac 
Budite spremni da se dobro organizujete u vezi posla. Imaćete jako naglašene aspekte saradnje sa inostranstvom. Do kraja dana nove informacije u vezi posla. Glavobolje. 


Vodolija 
Mogući su dodatan pritisak u vezi posla a posebno u vezi poslovnog puta koji je u najavi. Ljubavna strana je stabilna i to vas ohrabruje. Lepe vesti od osobe u znaku Ribe. 


Ribe
Do kraja dana mogući način da dospete do nekih osoba u vezi poslovne saradnje. Bićete veoma zadovoljni. Ljubav je stabilna i to vam daje vetar u ledja. Zdravlje je dobro 
 
Komentari (0)
Loading