Pun Mesec u VAGI važan je za SVE: Nekim znakovima će se život PROMENITI iz korena, dok će ostali dobiti priliku za NOVI početak

M. G. Vesti 06.04.2022 13:30 0

Ružičasti pun Mesec u aprilu dostiže najvišu tačku u znaku Vage 16. aprila, negde oko 21 čas. Jeste da neće biti ružičaste boje, ali je poprilično značajan za svaki horoskopski znak.

Pun Mesec u VAGI važan je za SVE: Nekim znakovima će se život PROMENITI iz korena, dok će ostali dobiti priliku za NOVI početak

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Svakog meseca, Mesec se kreće od novog do punog, što označava kulminaciju punog ciklusa. Tokom punog ciklusa, ciljevi se manifestuju, a mi zaista možemo da se prilagodimo sebi i svojoj intuiciji. Ovog puta, Vaga se neće igrati.

Vaga predstavlja partnerstvo, diplomatiju, ravnotežu i pravičnost, a u danima koji prethode vrhuncu punog meseca, svi ćemo se osećati pomalo izgurano. Veliki deo ovoga dolazi od Univerzuma i znaka Vage, govoreći nam da je vreme da se vratimo pravom sebi i da pustimo da se buka oko nas utiša koja će staviti mnoge stvari na pauzu.

Jedna od planeta veoma aktivnih pod ovim punim mesecom je patuljasta planeta Eris. Eris je poznata kao boginja razdora i svađe. Ona je glavni igrač pod ovom energijom punog Meseca, ali ne dozvolite da vas njeno ime alarmira. Eris je moćna ratnica sa ženskom energijom koja sve radi iz srca. Ona je jaka, sigurna, borbena, zaštitnički nastrojena i može sve. Ona nam pomaže da prigrlimo našu jaču ženstvenu stranu, stranu koja čini da budemo neuništive ratnice. Ovo je trenutak kada ćete osvestiti svoje moći i zablistati u punom sjaju.

Od čega sebi skrećete pažnju, a šta ste izbacili iz ravnoteže? Da li previše ulažete u svoj radni život i dopuštate li da vaš lični život padne u drugi plan ili obrnuto? Šta god da je to što preuzima vaš život - vreme je da dozvolite da se to ohladi kako se ne biste izgubili u haosu.

Pošto Vaga predstavlja i vlada našim ljubavnim životom i načinom na koji se povezujemo sa drugima, takođe je verovatno da će nam prijateljstva i romantične veze biti u prvom planu. Čak i u odnosima, ravnoteža je neophodna i uvek postoji potreba da se uverite da se ne dajete previše ili premalo. Ako nešto nije u redu u vašim odnosima, vreme je da ih preispitate i uradite nešto kako biste vratili ravnotežu i harmoniju.

Pun Mesec u VAGI važan je za SVE: Nekim znakovima će se život PROMENITI iz korena, dok će ostali dobiti priliku za NOVI početak

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

 

Tokom ovog meseca, glavna tema će biti uravnotežena. Bez obzira šta se dešava u vašem životu, malo ravnoteže može mnogo doprineti. Da bismo istinski manifestovali svoje ciljeve i želje, moramo održavati doslednu ravnotežu.

Druga tema punog Meseca je oslobađanje i otpuštanje prošlosti i omogućavanje stvarima da završe pun krug i kulminaciju. Sa kulminacijom dolazi i kraj, ali svaki kraj je samo novi početak. Sve se završava i to je u redu, a sada je vreme da se oslobodimo negativnih osećanja i emocija koje dolaze sa punim ciklusom kako bismo mogli da napravimo mesto za početak novog ciklusa.

To je lepota života, zar ne? Bez obzira koliko loše stvari budu - uvek postoji prostor za novi početak. Ali prvo, moramo se osloboditi kraja. To može biti teško uraditi, ali je još jedan aspekt istinske ravnoteže u ovom univerzumu.

Kako utiče na svaki znak?

Vaga, Blizanci i Vodolija inspirisani idejama pravde žele da isprave tuđe greške. Lako ćete izgladiti nesporazume u ljubavi i uploviti u mirna ljubavna utočišta.

Ovan, Lav i Strelac rade više nego inače na svim svojim vezama, pa će biti nagrađeni osećajem pripadnosti i poštovanja.

Rak, Škorpija i Ribe su pravi ljudi kojima se možete obratiti za savet i podršku. Objektivan pogled na situaciju zajedno sa vašom emocionalnom osetljivošću pomoći će vama i drugima da pronađete pravo rešenje za sve vaše nevolje i bolove.

Pun Mesec u VAGI važan je za SVE: Nekim znakovima će se život PROMENITI iz korena, dok će ostali dobiti priliku za NOVI početak

pixabay

 

Bik, Jarac i Devica će svoje aktivnosti dovesti do konačnog uspeha. Položeni ispiti, diplome, priznanja, novac, napredovanje, bez obzira u kom obliku dođe potvrda vašeg uspeha, bićete prezadovoljni.

Mladi Mesec u Biku

Prvo ovogodišnje pomračenje Sunca dolazi 30. aprila sa mladim Mesecom u Biku. Snažan trenutak za nove početke, smišljeno krećemo u akciju. Ne zaboravimo na finansije. Ako ste u minusu, razmislite kako da dobro investirate, a ako ste u minusu, razmislite o štednji da biste platili zaostatak. I mogli bismo da vratimo telo u formu! Ne moramo da se iscrpljujemo vežbanjem, dovoljno je da se okrenemo svežoj hrani. Šetnja u prirodi, rad u bašti, dovoljno sna i uredan raspored dnevnih aktivnosti efikasno će nas osvežiti.

Bik, Rak i Jarac mogu mirno da uživaju u ljubavi i lepoti. Priuštite sebi masažu, wellness, dobru hranu, sve ono što će ispuniti vaša čula zadovoljstvom i zadovoljstvom. I podelite sve sa svojim partnerom.

Za Strelca, Ovna i Lava podsetnik da drugačije organizuju svoje vreme. Užurbanost, rad i sav uloženi trud nemaju smisla ako ne uspete da uživate u rezultatima svog rada.

Vodolije će ojačati osećaj sigurnosti sa porodicom, ulepšavajući dom i rešavajući zaostale praktične strane života. Vaga i Blizanci bi trebalo da budu čvrsti iznutra. Svi oblici rada na sebi, samopomoć kroz ono što vas jača je sada najvažniji zadatak.

Rak, Ribe i Škorpija treba da podele svoje ideje sa drugima. Vaše dobro raspoloženje i kreativnost inspirisaće druge, a svi poslovni projekti će cvetati samo u timskom radu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading