Izaberite TAROT kartu za APRIL: Jedna nagoveštava PREVARU i velike PROBLEME

Vesti 04.04.2022 12:49 0

Svi mi volimo da zavirimo makar malo u budućnost i saznamo šta je potrebno da uradimo, kako bi stvari ispale najbolje po nas

Izaberite TAROT kartu za APRIL: Jedna nagoveštava PREVARU i velike PROBLEME

Printscreen/Youtube

Tarot karte previđaju budućnost, jedna od ovih ponuđenih ima odgovor bas za vas. Izvuci jednu i saznaj šta te ovog Aprila očekuje.

Tarot karta jedan:

Ako ste se odlučili za ovu kartu, očekuju vas odgromne promene do kraja ovog meseca. Za kratak period će se dosta toga promeniti u vašem životu. Možete otkriti stvari koje niste ni zamislili da su moguće, tako da budite spremni na sve. Na polju ljubavi vas prate mnoga iskušenja, ne nasedajte na tuđe priče, i ostanite čvrsto na zemlji. Slobnodni mogu da očekuju nove prilike.

Tarot karta dva:

Ovaj mesec je za vas, početak svega dobrog što vam sledi u životu. Vrlo je moguće da ste se u prošlim godinama, mesecima dosta napatili i dosta toga naučili. Od ovog meseca kreće sve na bolje, možete se napokon opustiti i misliti samo na pozitivne stvari. Do kraja godine ćete osetiti pravu istinsu sreću koja je do sad stalno bežala od vas. Ljubav sa emotivnim partnerom će se pretvoriti u nešto više, veći korak se sprema. Slobodni mogu da očekuju pravu ljubav iz daleka.

Tarot karta tri: 

Ova karta najviše govori o vašem emotivnom odnosu. Oni koji su u vezama, neka očekuju da će se pojaviti treća osoba koja će ih navoditi na prevaru. Teško da ćete moći da odolite toj hemiji, koja se bude javila između vas. Dobro razmislite šta radite ako vam je zaista stalo do parnera, jer možete izgubiti sve zbog 'šake' strasti. Ispitajte sebe i saznajte šta zaista želite. 
I slobodni će se takođe dvoumiti između dve osobe. Potrebno je izolovati se i preispitati se. 

Komentari (0)
Loading