VELIKI ŽIVOTNI PREOKRET: Od 7. marta NIŠTA NEĆE BITI ISTO, Saturn je u Ribama i ove znakove izvrće NAGLAVAČKE

Vesti 05.03.2023 17:30 1

Saznajte koja sve pomeranja se očekuju i kako će da utiču na energiju.

VELIKI ŽIVOTNI PREOKRET: Od 7. marta NIŠTA NEĆE BITI ISTO, Saturn je u Ribama i ove znakove izvrće NAGLAVAČKE

Pexels

7-8 mart: pun Mesec u Devici - Pun Mesec u Devici dolazi na početku neverovatno napornog i energičnog meseca, dajući nam dozu energije koja vam je potrebna. Nosi isceljujuću vibraciju, vodeći nas da tražimo eliksir koji će nam trenutno biti najkorisniji. Ovo je vreme kada je briga o sebi najvažnija. Što više budemo mogli da se pojavimo i brinemo o sopstvenim potrebama, više ćemo se kretati u skladu sa ovim punim Mesecom. Takođe, možemo osetiti želju da očistimo nered, sredimo svoje prostore i učinimo ih jačim odrazom osobe koju postajemo. Stvaranje bezbednog prostora koji podstiče vašu kreativnost i produktivnost je moćan način da iskoristite ovu energiju punog Meseca.

7-8 mart: Saturn u Ribama - Manje od sat vremena nakon punog Meseca u Devici, Saturn prelazi u Ribe. Ovo je jedan od najvećih planetranih događaja u 2023. godini. Saturn obilazi Vodoliju od decembra 2020, ali sada ulazi u Ribe, gde će ostati do 14. februara 2026. Saturn ima tendenciju da izazove lekcije koje moramo da naučimo, sazremo i od njih rastemo. Dok se Saturn priprema da ostavi jedan znak Zodijaka za sledeći, uvek ostavlja malu nagradu, pa pazite na ovo u danima koji prethode njegovom prelasku u Ribe! Saturn koji prelazi u Ribe će nas postaviti za novo putovanje karmičkih lekcija. Možemo očekivati da ćemo iskusiti teme oko našeg umetničkog izražavanja, odnosa sa granicama i mentalnog zdravlja.

U svakodnevnom životu, tranzit Marsa u Vodoliji može doneti prenaglašene emotivne reakcije i preterano mentalno iscrpljivanje. Mars u Vodoliji može da vas podstakne da uradite nešto što vama nije svojstveno, da se ponašate drugačije nego inače ako biste istakli sebe i svoju posebnost.

U martu i u prvoj polovini aprila 2023. desiće se mnoge velike životne promene. Možda ćete želeti da napustite sve i počnete ispočetka. Moguće je i neočekivano rešavanje starih problema. Jedno je sigurno, ništa neće biti isto kao pre!

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
Djordje
05.03.2023 21:45

Hahahahahaha