Veliki ASTRO kalendar za SEPTEMBAR: Ovih SEDAM datuma će mnogima POMRSITI konce, evo ko je PRVI na tapeti

Nena Janković Vesti 31.08.2021 19:00 0

Nena Janković za "Naj ženu" otkriva koji su to dani u septembru posebni i zašto

Veliki ASTRO kalendar za SEPTEMBAR: Ovih SEDAM datuma će mnogima POMRSITI konce, evo ko je PRVI na tapeti

pixabay

Otkrivamo koji će datumi ovog meseca imati posebnu važnost u nastavku godine!

6.9. Merkur u Vagi - retro Senka 

Merkur će ući u retrogradnu senku sa 10 stepena Vage što zapravo govori o povratku na stvari i događaje koje su nam se dešavale i sada je vreme da ih osvestimo. Pošto je u pitanju 10 stepen a on je vezan za znak Jarca potvrđuje se priča o prošlosti i o vremenu koje imamo da se posvetimo ljubavnim odnosima iz prošlosti. 

7.9. Mlad Mesec u Devici 

Ovaj Mlad Mesec nam donosi početak novih poslovnih i svakodnevnih obaveza. Ovo je dobar period da započnemo brigu o zdravlju, brigu o sebi i o ljudima sa kojima se okružujemo. Svi koji imaju potrebu da pokreni sopstveni posao ovo je idealan period za to. Mnogi od nas će staviti tačku na ljude i odnose koji već dugo nisu valjani, nemaju dobru osnovu. Najvažnija poruka ovog Mladog Meseca je da budemo jasni i precizni u svojim željama i mislima. 

10. 9. Venera u Škorpiji

Ulaskom Venere u ovaj znak energija ljubavnih i emotivnih odnosa postaje veoma intenzivna. Ovo najviše prija vodenim znacima, Rakovima, Ribama i Škorpijama. Ovi znaci doživljavaju jaku buru emocija i moći će da uživaju u svojim emocijama i u stabilnim odlukama u vezi partnerskog odnosa. Ovo je generalno pozicija Venere koja traži od svih nas da postanemo svesni koliko je neminovno da ljubav bude jaka i strastvena. Da moramo da probudimo svoju seksualnost i svoje povezivanje kroz partnerski odnos. Zbog trigona sa Neptunom ova Venera može da se ispuni u pozitivnom smislu samo ako budemo svesni sebe i svoje seksualne energije.

15.9. Mars u znaku Vage 

Mars prelazi u znak svog egzila, gde se ne oseća najbolje, gde mu se gubi prava energija. Njegova prava suština postaje veoma nejasna i nedefinisana, što se može najviše odraziti na međusobne odnose u partnerskom smislu. Mogu biti narušeni odnosi tamo gde je slaba seksualna povezanost ili gde se veze zasnivaju isključivo na fizičkom odnosu. Za sve parove ovo je veliki ispit i iskušenje. Najviše će osetiti pripadnici kardinalnog kvaliteta : Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. 

21.9. Pun Mesec u Ribama

Kad imamo kulminaciju Punog Meseca u znaku Ribe, pod uticajem Neptuna, ovo je svakako veoma jak intenzitet emocija i potrebe da se posvetimo svom unutrašnjem biću. Mnogi od nas će osećati potrebu da se povuku, da se pozabave svojim stvarima, događajima i odnosima, da sve ono što je lično postane najbitnije da bi se pročistili na duhovnom planu. Ovo je idealan period za sve one koji se bave duhovnim veštinama i rade na svom duhovnom napretku. Ovo je potpuno spajanje sa devetim energetskim centrom, spajanje sa Bogom u nama, sa istinskim izvorom ljubavi. 

22. 9. Sunce u znaku Vage

Počinje jesen i ovim ulaskom Sunca u znaku Vage spremni smo da se okrenemo partnerskim odnosima, ljudima oko sebe, svemu onome što nas čini harmoničnim, srećnim, potpunim. Vaga je kardinalni vazdušni znak, čiji vladar je Venera planeta koja je zadužena za naš osećaj zadovoljstva i način na koji pokazujemo i osećamo ljubav. U ovom periodu oseća se jaka energija za sve pripadnike ovog znaka ali za one ljude koji imaju podznak u znaku Vage. 

27. 9. Merkur je retrogradan 

Merkur izlazi iz svoje senke i kreće retrogradno u znaku Vage sa 25 stepena. Njegovu retrogradnost najviše osećaju Blizanci i Device jer je njihova vladar ali ostali znaci horoskopa. Zbog pozicije u znaku Vage u ovom periodu dolazi do povratka starih ljubavi ili do obnavljanje veza. Zbog pozicije u znaku Vage koja je najviše zadužena za ljubav i emocije mnogi od nas će poželeti da obnove uspomene. Jako je važno da svi ostanemo u sadašnjem trenutku jer prošlost može da nam poremeti sve ono što smo gradili tokom celog leta posebno kada su u pitanju stabilne veze i brakovi.

Komentari (0)
Loading