Nakon ovog RETROGRADNOG MERKURA ništa neće biti isto: Ovih PET znakova doživeće VELIKU PROMENU!

Najžena Vesti 15.01.2022 17:00 0

Retrogradan hod Merkura trajaće sve do 3. februrara

Nakon ovog RETROGRADNOG MERKURA ništa neće biti isto: Ovih PET znakova doživeće VELIKU PROMENU!

pixabay

Od 14. do 25. januara biće u znaku Vodolije, a od 25. do 3. februara u znaku Jarca, a nakon njegovog prestanka, pojedinim znakovima će se promeniti život.

Rak

Vaš život svakako neće biti isti posle retrogradnog Mekura! U vama se budi potreba za proširenjem porodice, kao i želja da se veza sa jenog nivoa podigne na drugi. Mnogi Rakovi će ostati u drugom stanju a neki će se odlučiti za zajednički život tj brak.

Astrološkinja NENA JANKOVIĆ o svim detaljima: Retrogradni Merkur od danas ponovo NAPADA, evo šta čeka svaki horoskopski znak!

 

 

Jarac

Karijera vam je naglašena ovim tranzitom. To je oblast u kojoj ste vi jaki i sigurni u sebe. Međutim, ono što vam može uneti “nemir” je vaš ljubavni život. Prošlost će još jednom da pokuca na vrata! Na vama je konačna odluka da li tu osobu puštate u život ili zatvarate vrata i krećete u novu ljubavnu avanturu!


 Ribe

Vama će retrogradni Merkur doneti potpuno neočekivanu poslovnu ponudu. To je ponuda koja u vama budi “pomalo strah” jer izgleda kao da je iz vaših snova! Iskoristite retrogradni Merkur da dobro analizirate ponudu i da donesete konačnu odluku.


Bik

Vas će retrogradni Merkur pokušati da nauči da zavolite promene! Donosi vam promene gotovo u svim sferama života. Pokušajte da ih “zagrlite” i da shvatite da se neke stvari dešavaju za naše dobro.

Komentari (0)
Loading