Ako ste u vezi sa njima GOTOVI STE: Ovi znakovi su PROFI UDAVAČE, njima je brak najbitniji u životu i NIKADA neće odustati od njega

K.Ć Vesti 30.12.2021 21:34 0

Postoje oni koji teže braku i vereničkom prstenu i kojima je sve to u životu, a horoskop otkriva da to ima veze sa astrologijom i kovi znakovi su "profi udavače"

Ako ste u vezi sa njima GOTOVI STE: Ovi znakovi su PROFI UDAVAČE, njima je brak najbitniji u životu i NIKADA neće odustati od njega

Shutterstock

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, ne beže od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od svog partnera traže oslonac, ali ga i sami pružaju. Ako im se ne uzvrati koliko smatraju da zaslužuju, otvoreno će pokazati svoje nezadovoljstvo. Nećete morati da razmišljate šta ste pogrešno učinili, jer Bik će vam to jasno staviti do znanja. Ako dođe do prevare, biće jako ljubomorni, ali sami nikada nisu dovoljno spremni kako bi okončali brak. U stanju su da koketiraju sa drugima pred vama, ali ne zato da bi vas povredili, već da vam pokažu šta možete izgubiti, piše 24sata.hr.

Vodolija

Vodolije su jako kontradiktorne što se tiče braka. One brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako veruju u zajednicu. U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad previše idealizovanja partnera. Vodolije se u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele deo slobode za sebe, što im može doći glave. Ukoliko shvate da partner s kojim su u vezi ipak nije to što su tražili, prvo će negodovati, a zatim se odlučiti za razvod. Nikada se neće odlučiti za varanje i afere. Iako će ih to emotivno uništiti i usporiti, znaće da su doneli ispravnu odluku.

Riba

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i imaju prilično bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga rade sve kako bi udovoljile svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom sebe smatraju krivim. Spremne su sve izdržati samo kako bi porodica ostala na okupu, čak i kada se razvod čini kao jedino razumno rešenje.

Komentari (0)
Loading