Blago njihovim majkama: Najbolja deca se rađaju u ova 4 horoskopska znaka, uvek slušaju roditelje

Vesti 19.10.2024 22:00 0

Oni ne postavljaju mnogo zahteva i stvarno su dobri...

dete

Shutterstock

Svaka dob ima svoje izazove kada su u pitanju deca i nikada nije lako s bebom u prvim nedeljama, prvim mesecima, ali ni kasnije.

Ali možda zvezde mogu da pomognu. Možda su se zvezde u vreme rođenja vašeg deteta posložile tako da vam podare posebnu milost, odnosno da vašu bebu učine malo mirnijom.

beba

Shutterstock

 

Astrolog Kerol Star objšanjava zašto su deca rođena u ova 4 znaka najmirnija.

Vaga

Vage su dobro uravnotežene osobe koje su poznate po tome što se često smeškaju kao bebe. Bez obzira na to da li su se naspavale ili su se probudile mrzovoljno, znaju da se fokusiraju na to da vide najbolje u stvarima, čak i kao bebe. Za razliku od većine beba, one ne osećaju potrebu da plaču za svaku sitnicu. Star je objasnila da bebe rođene u ovom horoskopskom znaku plaču samo kada su gladne.

Vagama nije dobro nešto „narediti“ da urade. Umesto toga, treba im ponuditi pomoć ili savet o tome šta treba da urade.

Strelac

Iako Strelci možda nisu odmah po rođenju filozofski genijalci kakvi bi mogli postati kasnije u životu, često ih smatraju relativno razumnima i dobro odgojenima.

,,Oni ne postavljaju mnogo zahteva i stvarno su dobri", kaže Star.

Naravno, uvek će postojati taj jedan Strelac koji se baš i ne uklapa. Ali generalno, oni su odlični kada treba ostati suzdržan i veoma dobro upravljaju svojim emocijama - uz malu pomoć, s vremena na vreme.

Vodolija

Bebe Vodolije su veoma znatiželjne i žele da saznaju sve o svetu oko sebe.  „Oni će samo gledati okolo, jer žele da znaju sve“, rekla je Star.

 

 

Njihova znatiželjna priroda roditeljima olakšava odvraćanje pažnje bebi Vodoliji kada im to zatreba. Sve dok su zauzeti i imaju nešto što ih zanima, ovaj znak je lakše usmeravati u poređenju s drugima.

Bik

Bikovi su prilično praktični, čak i rano u životu, dok su bebe. Star je to objasnila ovako: „Oni žele da jedu, da spavaju, i sve dok su zbrinuti i dok su im sve potrebe podmirene, oni su dobre bebe.“

To ne znači da nikada neće skrenuti s puta. Uostalom, većina beba kad-tad plače i nemirne su. Ali zbog njihove praktičnosti, mnogo je lakše nositi se s bebom rođenom u znaku Bika u poređenju s drugim znakovima zodijaka.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća vas prati do kraja života! #najžena #žena #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading