HOROSKOP ZA VIKEND Blizanci uspešno rešavaju novčane probleme, Strelac će imati porodični sukob, a Ribe nepotrebne troškove

Slobodanka Ćorić Vesti 18.10.2024 15:15 0

Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024

horoskop

Shutterstock

Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024. otkriva kako su zvezde naklonjene svakom znaku Zodijaka, kao i na čemu treba raditi u ljubavi i porodici, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan

Kraj nedelje počinje napetostima, posebno u profesionalnim i ličnim odnosima, dok stari sukobi izlaze na površinu. Umesto da delujete impulzivno, bolje je da budete diplomata. U subotu se situacija poboljšava, pružajući prilike za konstruktivan dijalog i jačanje romantičnih veza. Provedite više vremena s voljenima, a u nedelju očekujte pozitivna finansijska iznenađenja.

Bik

Kraj nedelje donosi emotivne izazove. Izbegavajte impulsivnost i agresiju. Već u subotu počinju pozitivne promene, posebno u komunikaciji s najmilijima. Moguća su nova romantična poznanstva ili poboljšanje postojećih veza. Iskoristite slobodan dan za razmišljanje o karijeri i obratite pažnju na zdravlje.

Blizanci

U petak budite oprezni u sukobima na poslu. U subotu se odnosi poboljšavaju, a partner će vam pomoći da se povežete s porodicom. Očekujte uspešna rešenja finansijskih pitanja, budite otvoreni za nove mogućnosti i ne bojte se da izađete iz zone komfora.

Rak

Krajem nedelje osetićete pritisak u vezi s poslom ili porodicom. Budite spremni na ponovni susret sa starim problemima. U nedelju će se lični odnosi poboljšati, a to je i dobar trenutak za romantiku i jačanje prijateljstava.

Lav

Ovaj vikend počinje napetostima na poslu. Pokušajte da ne ulazite u sukobe, a od subote očekujte porast energije, posebno u kreativnim i romantičnim poslovima. Ovo je idealno vreme za lične projekte i postavljanje temelja za budući uspeh.

Devica

Kraj nedelje može doneti poteškoće u finansijama ili poslovanju. Ipak, situacija će se poboljšati, donoseći nove prilike. Fokusirajte se na planiranje dugoročnih projekata i obratite pažnju na svoje zdravlje.

Vaga

Krajem nedelje mogući su izazovi u ličnim i poslovnim odnosima. Pokušajte da izbegnete sukobe. Od subote, zvezde će vam pomoći da uspostavite harmoniju i doživite važne promene u partnerskom životu. U nedelju očekujte uspeh u finansijskim transakcijama.

Škorpija

Očekuju vas stresni trenuci na poslu, ali od subote stiže vreme inspiracije i poboljšanja odnosa s partnerom. Iskoristite ovaj vikend za završavanje starih projekata i očekujte pozitivne promene u ličnom životu.

Strelac

Na kraju nedelje mogući su sukobi s roditeljima ili decom. Važno je da ne budete agresivni i da nađete kompromise. U subotu će doći do harmonije u romantičnim i prijateljskim odnosima, dok će u nedelju energija biti pozitivna.

Jarac

Poteškoće u porodičnim odnosima ili poslovima sa nekretninama su neizbežne, ali od subote situacija počinje da se popravlja. Očekujte jasnoću u kućnim stvarima i pozitivne promene u ličnim odnosima.

Vodolija

Napetost u komunikaciji može dovesti do sukoba s voljenima. Ipak, uspećete da razjasnite odnose kroz iskrene razgovore. U subotu i nedelju očekujte harmonične odnose i pozitivne promene u ljubavi.

Ribe

Krajem nedelje mogući su finansijski izazovi. Izbegavajte sukobe i nepotrebne troškove. U subotu se pruža mogućnost za poboljšanje situacije u domu, a u nedelju očekujte uspešne dogovore i važne finansijske odluke.

Komentari (0)
Loading