Dnevni horoskop za utorak, 8. oktobar: Rakovi će imati priliku da dožive procvat u ljubavi, a Ovnove čekaju izazovi

Vesti 07.10.2024 19:31 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Seks i grad

Profimedia

Ovan 
U zadnjih nekoliko dana imalo ste previše obaveza oko svega onoga što je bilo manje bitno po pitanju posla, zato se danas potrudite da završavate sve ono što ste započeli. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada naučite da poštujete partnera na pravi način. 


Bik 

U ovom periodu za vas je najvažnije da spoznate koliko je važna vaša snaga snaga reči. Osoba u znaku Ovna vas već neko vreme pokreće na nove ideje i to je jako važno da iskoristite ovih dana. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Blizanci 
Merkur vaš aktivira i pokušava da vam pokrene stvari koje se tiču mentalne snage. Već neko vreme ste previše tvrdoglavi tada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva tako da je ovo idealan period da se tome posvetite maksimalno.Zdravlje je stabilno. 


Rak 

Već neko vreme imate neke svoje prioritete koje se nikako ne uklapaju u životu vašeg partnera. Ovo je idealna situacija da sa partnerom raspravite vaše odnose i da ne dozvoljavate da se osećate ovako jer to šteti i vašem energetskom stanju odnosno zdravlju. 


Lav 
Pokušajte da stvari nazovete pravim imenom kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima i da konfuzne situacije. Ovo se najviše odnosi na vaš partnerski odnosi na sve ono što niste rešili na vreme. Venera u Škorpiji vam stvara veliki emotivni pritisak. 


Devica 
Vaša energija je previše izazovna i imate moguće probleme sa pritiskom. Nemojte dozvoliti da poslovna strana bude u drugom planu jer morate završiti sve ono što ste započeli na svojoj inicijativu. Mogući problemi sa novcem.


Vaga 

Ovo je veoma interesantan period da se pobrinete za sebe i za svoju novčanu situaciju. Osoba u znaku Device vam stvara veliku tenziju po pitanju zdravlja i po pitanju novca i okrenite se ka tome da rešavate te probleme na vreme. Sve je do vas. 


Škorpija 
Ljubavna situacija vas veoma opterećuje i ovo je pravo vreme da reagujete. Pokušajte da stvari nazovete pravim imenom i da ne dozvoljavate da se sve to preokrene u negativnu stranu posebno zbog toga što partner već neko vreme izražava veliku ljubomoru.


Strelac 
Tvrdoglavo odbijate da se okrenete sebi i svojim zahtevima i očekivanjima. Pokrenite sebe i svoje emocije, jer je to najvažnije da rešavate ovih dana. Poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete sebe i svoje obaveze. 


Jarac
U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. Mogući problemi sa novcem zbog drugih ljudi. Potrudite se da sve stvari završavate na vreme jer u suprotnom ćete imati mnogo veće probleme nego što možete zamisliti u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom.


Vodolija
Danas ste okrenuti svemu onome što ima veze sa vašim aspektima porodice i to je ono što je najvažnije. Porodični odnosi će biti stabilnije kada naučite da poštujete sve ono što ste rekli i što ste mogli da izvršite. Zdravlje je na prvom mestu ali o tome povedite više računa. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana vaš aspekt zdravlja će biti problematični pa se savetuje da više spavate i da imate više vremena za sebe. Posvetite se svemu onome što ste zapostavili a tiče se finansije i ljudi sa kojima ste poslovno bliski. Zdravlje je stabilno. 

 

Bonus video: 

@najzena.rs Tri znaka koja imaju anđela čuvara! Da li ste među njima? #žena #najžena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading