Novac ih ne zaobilazi, ova 3 znaka definitvno imaju brdo sreće: Zgrnuće pare u oktobru, novac će se lepiti za njih

Nedeljko Tišanović Vesti 07.10.2024 17:25 0

Ona tri znaka imaju strašno mnogo sreće...

novac

Shutterstock

Horoskop predviđa da će od 9. oktobra 2024. tri horoskopska znaka privući bogatstvo zahvaljujući Mesečevom kvadratu sa Saturnom. Ova energija će im omogućiti da donose sigurne finansijske odluke i hrabro preuzimaju rizike.

Ovan

Nakon perioda rasejanosti, Ovnovi će konačno moći da se fokusiraju i ostvaruju svoje ciljeve. Očekuju ih prilike za pasivni prihod, a donosiće racionalne odluke koje će im omogućiti da privuku novac.

Lav

Lavovi su spremni za privlačenje bogatstva jer su na tome radili mesecima. Tokom ovog tranzita, otkriće nove načine kako da ostvare svoje ciljeve. Njihov talenat će ih voditi ka uspehu, a bogatstvo će ih pratiti.

Jarac

Jarčevi neće dozvoliti da ih Mesečev kvadrat spreči u sticanju bogatstva. Iako im se savetuje da usporavaju, oni su spremni da preuzmu izazove. Ovaj dan će im pomoći da osete svoju unutrašnju moć, koja deluje kao magnet za novac i uspeh.

Ukratko, Ovan, Lav i Jarac će od 9. oktobra imati priliku da privuku bogatstvo kroz hrabre i promišljene poteze.



Bonus video:

 

@najzena.rs Tri znaka koja imaju anđela čuvara! Da li ste među njima? #žena #najžena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading