Mesečev trigon sa Saturnom odličan period za privlačenje para: Ako ova 3 horoskopska znaka iskoristite ovu energiju, obogatiće se

Nedeljko Tišanović Vesti 25.09.2024 10:51 0

Obratite pažnju...

Shutterstock/librakv

Shutterstock/librakv

Na današnji dan 25. septembra 2024. godine, tri srećna horoskopska znaka privući će obilje. Naša astralna postavka za sredu uključuje Merkur u opoziciji sa Neptunom, Mesec u konjunkciji sa Marsom i Mesec u trigonu sa Saturnom. To je mnogo dobre sreće koju donosi kosmos, i u ovom trenutku, neki od nas mogu iskoristiti tu pozitivnu energiju u svoju korist.

Zbog tranzita Meseca u trigonu sa Saturnom, možemo se koncentrisati na razmišljanje o budućnosti. Prošlost nam pruža lekciju, ali ne služi kao vodič za to "šta raditi" dalje. Ova lekcija će ojačati našu odlučnost u sadašnjosti, a mnogi od nas će privlačiti bogatstvo i bogatstvo. Uz prisustvo Meseca u trigonu sa Saturnom, možemo učiti iz prošlih grešaka i primeniti te lekcije kako bismo se udružili sa univerzumom i zaradili nešto više novca.

Bik


Bikovi prirodno privlače bogatstvo i kada se to ostvari, ne iznenađuje ih. Svesni su svog truda i zahvalni na rezultatima. Uz povoljan aspekt Meseca u trigonu sa Saturnom, njihova sposobnost manifestacije želja postaje jača, čineći ovaj dan posebno značajnim.

Radite naporno, a vaša posvećenost osigurava da dobijete zasluženu nadoknadu. Uživanje u poslu ne umanjuje vašu svest o tome da je svaki trud nagrađen. Obilje koje privlačite dolazi prirodno, i to vas dodatno motiviše.

Vaga


Vage imaju sposobnost da privlače bogatstvo zahvaljujući svojoj unutrašnjoj snazi i harizmi. Uz podršku Mesečevog trigona sa Saturnom, one su u mogućnosti da iskoriste ovu energiju za postizanje svojih finansijskih ciljeva. Njihova predanost i radna etika čine ih sposobnim da se suoče s izazovima.

Harizma Vaga igra ključnu ulogu u njihovom uspehu, omogućavajući im da se šarmiraju do vrha. Ove osobine ih čine sposobnim da privuku bogatstvo koje zaslužuju, uz posvećenost i entuzijazam koji ih prate kroz svaki korak.

Jarac


Jarčevi uživaju u plodovima svog truda, a sreća koja dolazi u sredu rezultat je njihove posvećenosti. Sa Mesecom u trigonu sa Saturnom, osećaju kontrolu nad situacijom i razumeju uzroke svog uspeha. Ovo im daje sigurnost na putu ka bogatstvu.

Njihova odgovornost i poštovanje prema novcu pomažu im da privuku obilje. Univerzum prepoznaje njihovu fer i pravednu prirodu, čineći privlačenje bogatstva prirodnim delom njihovog života. Jarčevi su na pravom putu i uživaju u nagradama koje dolaze s tim.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading