Konačno će se opariti ova 2 znaka i to krajem septembra: Nema više besparice, novac će se lepiti za vas

Nedeljko Tišanović Vesti 19.09.2024 11:27 0

Sprema vam se nešto najlepše...

Shutterstock/New Africa

Shutterstock/New Africa

Finansijska nestabilnost je stvarnost s kojom se previše ljudi suočava u svom svakodnevnom životu. Prema istraživanju iz 2024. godine, više od 48% Amerikanaca oseća se siromašno, dok 66,2% tvrdi da žive od plate do plate.

Srećom, astrološkinja je predvideo da će dva horoskopska znaka konačno imati sreće u vezi sa svojim finansijama do kraja septembra 2024. godine.

Prema astrološkinji Heleni, Bika i Vagu očekuju sjajne stvari u finansijskom smislu tokom meseca septembra.

Ovi znakovi su na putu da postanu bogati — rekla je Helena u TikTok videu.

Ona je napomenula da čak i oni koji su u podznaku Bika i Vage će osećati ovu lepu energiju i sreću.

Bik

Bikovi, imaju Jupiter u svojoj kući novca i pravi trigon sa Venerom od 6. septembra (najbolji dani) do 17. septembra — objasnila je Helenam, te dodala da će se sve što radite u tom peridu osetiti tek posle 17. septembra.

Prema rečima tradicionalne astrologinje Eli Remotigue, Jupiter je poznat po mnogim stvarima, uključujući sreću i obilje.

Jupiter je samo tu da kaže "da" i povećava mogućnosti za mnoge stvari.

Kako je Helena napomenula, Venera takođe pravi trigon sa Jupiterom, što je, prema astrologinji Graciji, "veoma pozitivna tranzicija" jer se i Venera i Jupiter smatraju planetama koje donose radost i uživanje, a trigon je izuzetno pozitivan aspekt povezan sa harmonijom.

Tokom ove tranzicije, Gracija je objasnila da "možemo očekivati mnogo prosperiteta, zabave, uživanja i zadovoljstva," posebno kada su u pitanju finansije, a posebno Biku, s obzirom na to da se ova tranzicija dešava u tvojoj drugoj kući novca.

Potencijal za obilje i prosperitet je definitivno prisutan — rekla je Gracija, dodajući da je važno "obratiti pažnju na različite načine na koje se može zarađivati" tokom ove tranzicije.

Vaga

Za Vagu, sve se dešava iza kulisa. Vama ide na ruku sve, pa je vreme da učinite nešto za sebe, stavljajući vas u bolju finansijsku poziciju.

—  Sve što treba da uradite je da govorite sebi koliko ste sjajani i to je kako će vas novac sam da se lepi za vas —  napomenula je Helena.

Iako će Vaga i dalje videti velike koristi bez obzira na to koliko truda uloži, Helena je savetovala da se ne opuštate previše.

—  Veoma ćete uživati jer je ovo klasična i jedna od najboljih tranzicija —  rekla je Helena, upućujući na tranzit Venerinog trigona sa Jupiterom. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Stiže pomračenje meseca, 18. septembra i donosi drastične promene #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading