Pripremite se za fantastičnu 2025. godinu: Beli Mesec donosi novac, uspeh i sreću za 4 horoskopska znaka

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2024 15:53 0

Sve do 11. januara 2025. godine, Beli Mesec će se nalaziti u znaku Blizanaca

horoskop

Shutterstock

Beli Mesec, poznat i kao Selena, donosi posebnu energiju tokom oktobra, pružajući dodatnu podršku nekim horoskopskim znacima. Da li vam stižu novac, uspeh i sreća?

Sve do 11. januara 2025. godine, Beli Mesec će se nalaziti u znaku Blizanaca. Tokom oktobra, ovaj celestialni fenomen će pružiti značajnu podršku određenim znakovima, pomažući im da ostvare svoje ciljeve. Evo šta možete očekivati:

Bik

Oktobar donosi odlične prilike za finansijski uspeh. Beli Mesec će vam pomoći da povećate prihode, naročito kroz dnevne poslove. Ako trenutno pregovarate sa svojim nadredjenima, očekujte povoljne rezultate. Jupiter i Beli Mesec u radnom sektoru obećavaju značajnu zaradu. Do punog Meseca u Biku 15. novembra, bićete oduševljeni postignutim rezultatima.

Blizanci

Beli Mesec u vašem znaku do 25. oktobra će vam pomoći da unapredite posao i postignete uspeh, a može doneti i sreću u vezi sa trudnoćom. Ako želite da započnete novu romansu, pomračenje 2. oktobra može doneti sudbonosnog poznanika. Iako će veza na početku biti kao prolazna avantura, do kraja oktobra, osećanja će se pretvoriti u nešto ozbiljnije. U decembru 2024. očekuju vas dve lunacije koje će uticati na vašu vezu; 1. decembra ćete moći da započnete novu fazu sa partnerom, dok će dalji razvoj situacije zavisiti od vaših odluka.

Strelac

Oktobar će vam pomoći u pravnim pitanjima i poslovnim ugovorima, naročito ako tražite poslovnog partnera. Ako treba da potpišete važne dokumente, pojaviće se osoba koja će vam pomoći da izbegnete greške, kao što je preporuka za dobrog advokata ili notara. Takođe, vaš bračni partner može vam ponuditi briljantnu ideju koja će vam pomoći da značajno povećate prihod u 2025. godini.

Ribe

Beli Mesec će vam pomoći da rešite probleme u karijeri ili odnose sa nadređenima. Ako čekate neku isplatu, vaš menadžer će biti ključna osoba koja će vam pomoći da postignete cilj do punog Meseca u Ovnu 17. oktobra. Ne ustručavajte se da tražite novac, povišicu ili bolje uslove plaćanja – uspeh možda odmah čeka iza ćoška, a možda ćete dobiti poziciju o kojoj ste oduvek sanjali.

Komentari (0)
Loading