DOŠLO JE NJIHOVIH "5 MINUTA" Ulaskom Plutona u Jarca 4 znaka završavaju svoj karmički ciklus koji traje 15 godina

Slobodanka Ćorić Vesti 12.09.2024 13:55 0

Kardinalni znaci će osetiti ovaj tranzit najintenzivnije jer nastavlja metamorfizu koja je počela 2008. godine, omogućavajući im da završe ovo poglavlje

horoskop

Shutterstock

Pluton je ponovo ušao u Jarca 1. septembra i ostaće u ovom znaku do 19. novembra 2024. godine, kada će se planeta transformacije i unutrašnje snage ponovo preseliti u Vodoliju.
Ovo je ciklus oslobađanja i prihvatanja novih početaka, piše YourTango.
Astrolog Emi Demjur objašnjava da će četiri astrološka znaka „ući u potpuno novu eru svog života“.
Kardinalni znaci će osetiti ovaj tranzit najintenzivnije jer nastavlja metamorfizu koja je počela 2008. godine, omogućavajući im da završe ovo poglavlje.
Ovo je prilika za sledeće znakove da se ponose svojim uspesima i nastave da uče iz iznenađenja koja su preživeli.
Pluton želi da se uzdignu i preuzmu inicijativu kada je to potrebno.
Sa razumevanjem koje im je Pluton dao, ovi znaci će osećati da mogu da postignu sve što zamisle i na šta su usmereni.

Ovan

Pluton u Jarcu možda je delovao restriktivno dok ste se suočavali sa liderima i onima na pozicijama moći. Možda ste postali onaj koji komanduje, ili se pripremate da preuzmete ulogu autoriteta.

Iako je Pluton u Jarcu možda pokušao da vas nauči mnogo o diplomatiji, možda niste koristili te taktike u svakodnevnom životu.
Međutim, liderstvo nije rezervisano samo za posao ili školu — možda ste naučili da postanete lider i kod kuće.
Pluton u Jarcu je postavio mnoge odgovornosti pred vas, od kojih su neke mogle biti izazovne zbog Saturnove tranzicije u Jarcu.
Sada to što niste naučili može da se reflektuje na vaš rast, donoseći vam potrebne lekcije.
Sada se stvari olakšavaju dok se pripremate za još jednu bitku u kojoj ćete sigurno pobediti.
Međutim, možda je konačno vreme da usvojite diplomatskiji pristup kako biste stekli prijatelje i umanjili neprijatelje.
Sticanje poštovanja je za vas jako važno, i sada treba da naučite kako da se oslobodite neozbiljne i buntovne strane kako biste pozdravili mudriju, strpljiviju i kooperativniju verziju sebe.

Rak

Jedan od ključnih pokazatelja ovog tranzita je kako ste naučili da postanete samostalniji kroz prethodna iskustva u vezama.

Plutonov povratak u Jarac je lekcija o tome kako da postavite granice. Vaša sposobnost da volite je verovatno rasla i razvijala se tokom poslednjih 16 godina. Sada možda imate partnera koji predstavlja energiju koju tražite, ali ako ste slobodni, možda niste spremni na kompromis ili zadovoljstvo ako partner ne ispunjava to što želite.
Drugi efekat ovog tranzita je vaš odnos prema prošlosti i kako je povezan sa sadašnjošću. Iako može biti teško otpustiti, vidite kako su ta iskustva oblikovala vas i omogućila vam da promenite svoj put.
Putovanje može biti drugačije sada kada je Pluton između dva znaka, ali vidite kako nedostajući delovi slagalice počinju da se pojavljuju.
Sa Saturnom u Ribama, imaćete osnovu potrebnu za nastavak otkrivanja ko ste i borbu za ono u što verujete.
Pišete epilog svoje priče za naredna dva meseca jer znate da će sledeća knjiga koju napišete biti usredsređena na vašu briljantnost i mudrost.

Vaga

Pre nego što vidite kako se vaše romantične veze menjaju kroz Pluton u Vodoliji, vraćeni ste da reflektujete na one ključne trenutke tokom Plutonovog boravka u Jarcu koji su bili povezani sa vašom osnovom. Poslednjih 16 godina pomoglo vam je da preuzmete više odgovornosti, što vam je moglo omogućiti da steknete veštinu u liderstvu.
Na emotivnom nivou, Pluton u Jarcu možda vas je učinio emocionalno inteligentnijim i duhovno povezanim.
Pluton vas je terao da otkrijete misterije i istoriju povezanu s domom, omogućavajući vam da učite i istražujete, tranzit koji vas je možda učinio saosećajnijim i spremnijim da brinete o drugima.
Iako je možda bilo teško, vaše srce je moglo da evoluira tokom ovog vremena, a vaša sposobnost da volite bezuslovno može biti odražena u svim aspektima vašeg života.
Uloge koje ste morali da preuzmete tokom ovog tranzita verovatno će se odraziti na vašu karijeru, posebno ako postanete šef, piše Atma.
Ovo vam može pomoći da postanete ravnopravni sa drugima jer će vaša saosećajnost i ljubaznost delovati iskreno onima oko vas.
Pluton vas je naučio da sebe vidite u novom svetlu i preuzimate uloge koje vam pomažu da pronađete i balansirate svoju unutrašnju snagu.

Jarac

Sa Plutonom koji ponovo ulazi u vaš znak, vaš identitet će biti tema ovog tranzita, jer je vaša evolucija tokom poslednjih 16 godina očigledna, dok vam planeta transformacije može pomoći da se osećate moćnije i ponosni na sebe.
Ko ste, šta ste pustili i kako ste rasli i pronašli svoju snagu tokom poslednjih nekoliko godina biće u centru pažnje tokom ovog tranzita.
Sada će fokus biti na ponovnom preuzimanju vašeg mesta na suncu i ne odustajanju zbog prethodnih neuspeha.
Sa Plutonom ponovo u vašem znaku, ovo može biti kulminacija svega što ste izdržali, naučili i prihvatili tokom ovog tranzita.
Dok se pripremate za budućnost, Pluton može predstavljati svetlost, nadu i priliku da se povežete ne samo sa sobom već i sa drugima.
Razvijanje boljih odnosa s ljudima oko vas i biti spremniji da slušate, može vam koristiti.
Tranzit sada želi da otvorite svoj um, srce i duh za ono što dolazi.
Vi više nećete biti sputavani strahom, jer ste kroz ove promene otkrili svoju otpornost i sposobnosti koje vam omogućavaju da sijate.

Komentari (0)
Loading