Ako želite da imate para, ovo izbacite iz tašne: Većina žena u njoj nosi stvari koje privlače siromaštvo

Vesti 22.08.2024 22:15 0

Neke stvari treba da izbacite iz tašne da biste napravili mesto za novac, kažu feng šui stručnjaci.

torba

Shutterstock

Prema feng šui stručnjacima, neke stvari ne treba nositi u tašni, jer privlače siromaštvo. Zato, sve što vam nije potrebno izbacite odmah iz tašne, jer nema razloga da svaki dan nosite đubre sa sobom (stare papire, cedulje, maramice, račune, pakovanja od pojedenih bombona i čokolada i slično). Sredite tašnu tako što ćete rasporediti stvari po pregradama ili neseserima ako nemate džepove unutra. Veruje se da će red u tašni doneti i sređivanje vaše finansijske situacije.

Izgužvan novac

Razbacan i izgužvan novac nikako ne treba držati u torbi, već isključivo u novčaniku. Prema feng šuiju, novac razbacan po torbi stvara finansijski haos i u vašem životu i stalni nedostatak novca.

Stare kartice koje ne koristite

Stare bankovne kartice, razne iskorišćene poklon kartice, članske karte i slično, izbacite jer vam više nisu potrebne. Ako su ove kartice neupotrebljive, oštećene ili im je istekao rok trajanja, prema feng šuiju, blokiraju dolazak novog novca.

Stari računi

Računi su podsetnici na troškove koji mogu blokirati dolazak novih finansijskih priliva. Zato odmah izbacite iz tašne stare račune. Isto važi i za sve nepotrebne papire, poput beleški, spiskova, karata od bioskopa i slično. Vaša tašna treba da bude mesto za nove prilike, a ne za prošlost.

Stari amajlije

Mnoge žene nose amajlije u tašni. Ako one više nisu u skladu sa vašim ciljevima, bacite ih. Nabavite novu amajliju koja odgovara vašoj trenutnoj životnoj situaciji ili ih jednostavno bacite ako mislite da vam više ne stvaraju pozitivnu energiju, savetuju feng šui stručnjaci.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading