Pare će vam stizati sa svih strana: Mnogi ovaj začin drže kod prozora i tvrde da im je novčanik uvek pun!

Vesti 05.08.2024 10:46 0

Postoji mnogo narodnih verovanja o privlačenju novca u kuću, ljudi koji ih primenjuju tvrde da deluju.

novac

Shutterstock

Ako vam u poslednje vreme novac samo prolazi kroz ruke, postoji način da to promenite. Potrebna vam je samo jedna namirnica koju imate u kuhinji.

Pospite malo soli

Pospite malo soli na podprozorske daske i ostavite da stoji dok ne primetite da se vaša finansijska situacija poboljšala. Tada so treba da sklonite, ali je nikako ne dirajte rukama, već je počistite metlom ili krpom i bacite u kesu. Odnesite daleko od kuće i bacite ili zakopajte u zemlju.

Ruzmarin

Shutterstock

 

Gajite ruzmarin

Kupite saksiju sa ruzmarinom i gajite kao sobnu biljku, jer se veruje da privlači novac i blagostanje u kuću. U narodu postoji i verovanje da će grančica ruzmarina okačena iznad ulaznih vrata štititi taj dom od negativne energije, a privlačiće sreću.

Sakrijte kantu za đubre

Kanta za đubre ne treba da stoji na mestu na kome se vidi. I nikako je ne držite otvorenu. Stavite je i kuhinjski ormarić, ispod sudopere ili u poseban namenjen samo za nju, ili u ostavi. Otvorena kanta i ona koja se vidi privkači lošu energiju kada je reč o novcu.

Napunite činiju za voće

Činija puna voća simbolizuje izobilje. Zato je napunite taznim voćem, a držite je na trpezarijskom stolu ili na radnoj površini u kuhinji. Prema verovanju, to znači da će vam sto uvek biti pun hrane i da para neće nedostajati.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading