Ovakve PUSLICE dosad niste probali: One su sa KOKOSOM, hrskave i neodoljive

Vesti 22.02.2022 14:04 0

Veoma poseban ukus puslica

Ovakve PUSLICE dosad niste probali:  One su sa KOKOSOM, hrskave i neodoljive

Printscreen/Youtube

 

Sastojci


belanca 4 komada
šećer u prahu 200 g
kokos 200 g
so prstohvat
par kapi limuna

Kako pripremiti

Mikserom mutiti belanca sa šećerom u prahu i prstohvatom soli, da se dobije čvrst sneg. U čvrsto umućena belanca, varjačom lagano umešati kokosovo brašno. Rernu zagrejati na 180 stepeni. U veliki pleh staviti papir za pečenje. Kašičicom vaditi gromuljice belanaca. Peći, tj. sušiti na 180 stepeni dok ne dobiju karamel nijansu po vrhu. Izvaditi iz šporeta, sačekati da se prohlade, pa odlepljivati od papira. Čuvati u metalnoj kutiji.

Ovakve PUSLICE dosad niste probali:  One su sa KOKOSOM, hrskave i neodoljive

Shutterstock

 

 

Komentari (0)
Loading