Bakin trik za lakši život: Ako ovako zatvorite pakovanje salama će duže trajati, potrebna je samo jedna sitnica

Vesti 20.07.2024 13:00 0

U pitanju je vrlo praktičan trik zatvaranja ambalaže od salame...

baka

Printscreen/TikTok/iva_kostov

Opšte je poznata činjenica da bake imaju rešenje za sve. One su razume se odrastala u vreme kada je bilo manje mogućnosti i kada su ljudi živeli u težim i skromnijim uslovima. Iz tog razloga su bile primorane da se snalaze sa onim što su imali.

Vremena su se promenila, ali one su zadržala neke stare navike koje fasciniraju mlađe generacije. Jedna od njih je i autorka Iva Kostov koja je na svom TikTok profilu podelila trik svoje bake i tako sakupila brojne pozitivne reakcije od strane pratilaca.

salama

Shutterstock

 

U pitanju je vrlo praktičan trik zatvaranja ambalaže od salame. Nastavite da čitate da biste otkrili ovu jednostavnu metodu.

Spajalica dolazi u pomoć

Iva je naime pokazala da njena baka umesto tipičnih gumica i ostalih kuhinjskih pomagala za zatvaranje odlučila da uzme spajalice koje se obično koriste u školi ili na poslu.

Ispostavilo se da je ovo možda i bolje rešenje jer su spajalice male i bolje prijanjaju uz pakovanje, zbog čega uspevaju da sačuvaju svežinu proizvoda.

 

 

Bakin trik je stekao mnoštvo obožavalaca koji su ostavili komentare poput: ,,Odlična ideja" ; ,,Bake su zlato" ; ,,Duša" ; ,,Duša draga" ; ,,Bravo" ; ,,Pametno" ; ,,Mnogo dobra ideja. Sada ću ja isto da uradim"...

 

Kako se vama sviđa ovaj trik?

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading