Sada je sezona voća. Ponekad ne znamo šta sa njim da uradimo, propada nam. Najbolji način da se iskoristi voće, jeste da napravite džem.
Potrebno je:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 3 kg neočišćene dinje
- 600 gr šećera
- 1/2 soka od limuna
Priprema:
Dinji izvaditi seme, i skinuti koru. Iseći na tanje kriške. Rukama ili u blenderu dobro izgnječiti.
Dodati šećer i sok od limuna. Najbolje da prenoći.
Možete odmah staviti u rernu na 250 stepeni C, da ispari tečnost kad prođete po dnu šerpe da se vidi trag.
Sipati u čiste tegle dobro zatvoriti i ostaviti u police bio je gotov posle 1.45 minuta.
BONUS VIDEO