Krastavci, omiljeno povrće u mnogim kuhinjama, ponekad mogu doneti neželjeni gorak ukus koji pokvari jelima. Međutim, postoji jednostavan trik koji može rešiti ovaj problem.
Jedna žena podelila je na društvenim mrežama koristan savet kako se osloboditi gorčine iz krastavaca, a trik je naučila od svoje rođake.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
– Ako ste ikada probali gorak krastavac, znate koliko neugodan može biti ukus, rekla je žena u svom video snimku.
Stručnjaci objašnjavaju da krastavci sadrže sastojak koji može dati gorak ukus, a isti sastojak prisutan je i u drugom povrću poput tikvica, dunja i bundeva.