Svaka domaćica ima neki svoj recept ili tajni sastojak, a ruska kuvarica Julija Arhipova je otkrila još jedan sjajan trik. Možda će vam delovati čudno, ali ona predlaže da u mleveno meso dodate šećer sa cimetom.
Šećer retko ko koristi u slanim jelima, ali on može da poboljša ukus hrane. Neke domaćice ga dodaju u supu, a evo i zašto se dodaje u mleveno meso.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Kada kupujete mleveno meso uvek birate ono koje volite, a to može da bude svinjsko, juneće ili mešano. Ako volite svinjsko mleveno meso i ako često koristite, onda sigurno znate da ono ima specifičan ukus. Ako želite da vam jelo uspe onda u smesu dodajte i šećer sa cimetom, jer će on neutralisati taj miris i ukus svinjetine. Dodaje se malo šećera, jer ako preterate mleveno meso može da ispadne neukusno.