Ako uživate u gibanci, postoji jedan trik koji morate isprobati da bi postala vazdušasta.
Potrebno je samo nekoliko sastojaka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Poznata pita sa sirom nije teška za pripremu, a kada umutite fil, sve što treba da uradite je da zgužvate koru i umočite je u nadev. Ipak, ako želite da vam gibnica uvek uspe i da bude mekana i vazdušasta, mi vam otkrivamo sjajan trik.
Da biste napravili najbolju gibanicu do sada, nije potrebno dodavati neke neobične sastojke. Sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da ih uvaljate u smesu.
A zatim, saznali smo od teta Jovanke, koja pravi najbolju gibanicu koju smo probali, da je njen trik sledeći: gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, kako bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže. Ostavite je da se hladi oko 20 minuta. I to je sve što je potrebno da biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz ovaj krajnje jednostavan trik.