Jedna žena je snimila kako sprečava da joj se meso zalepi za tiganj prilikom prženja i objavila to na Instagramu. Zagrejala je tiganj, a zatim zgužvala papir za pečenje i stavila ga u njega. U papir je sipala ulje i stavila da prži pljeskavice. One se nisu zalepile za tiganj, a i šporet je ostao čist, jer ulje nije mnogo prskalo.
Međutim, mnogi ljudi se nisu složili sa njenim trikom. Neki su joj predložili bolje rešenje: "Znate da morate prethodno zagrejati tiganj od nerđajućeg čelika, zar ne? Znate da je dovoljno kada stavite kap vode i ona se slobodno kreće po tiganju. Kad to vidite, spremni ste da pržite bilo koju hranu i neće se zalepiti“, objasnila je jedna žena.
Drugi ljudi su poručili da je to što radi nije zdravo: "Papir za pečenje je otrovan, pogotovo kad se zagreje", "Super, sada imate lepu mikroplastiku u svom telu", "Nemojte to da radite osim ako ne želite novi oblik raka", glasili su komentari.
Bonus video: