Kada cveće odvojite od njegovog korena, on prestane da dobija hranjive materije i postaje podložno brzom truljenju. Da bi produžili rok trajanja omiljenog cveća potrebni su vam saveti stručnjaka.
Cveće s toplijim vremenom i višim temperaturama većom brzinom gubi vodu, svežinu i živost. Međutim, postoje i jednostavno rešenje za produžetak veka trajanja ubranog cveća.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Poznato je da neko cveće koje držite u vazi, koje nije u zemlji, ne može dugo ostati sveže. Kada se smežura i počne da vene, ljudi ga najčešće bacaju, ne znajući da postoji jednostavan način da ga ponovo vrate u život.
Pomoću jednostavnog trika vratite cveće u život tako što ćete ključalu vodu uliti u vazu. S cveća uklonite sve listove, a stabljike skratite. Stavite u vazu i sklonite sa direktnog sunca dva ili tri sata i posmatrajte promenu. Vaše cveće će vrlo brzo živnuti.
BONUS VIDEO: