Probajte i videćete prosto se topi u ustima..
Potrebno je: 6 jaja, 300 ml mleka, pola kašičice soli, dublji kalup i puter ili ulje za podmazivanje kalupa.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
U vanglu razbiti jaja, potom dodajte mleko i so, pa dobro sjedinite žicom za mućenje. Kad ste dobili jednoličnu smesu, izlijte je u kalup, prethodno podmazan puterom ili uljem.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta, a tokom pečenja ne otvarajte rernu.
Servirajte vruće uz jogurt ili kiselo mleko.