Kada želite da napravite neko jelo od pečuraka, pre nego što počnete da ih seckate, dinstate ili punite, sigurno ih operete. Međutim, jedna kuvarica tvrdi da pečurke ne treba prati, već ćete svu prljavštinu sa njih skinuti tako što ih oljuštite.
Anita ima profil na „TikToku“, gde je prati više od 600.000 ljudi. Ona kaže da pečurke prilikom ispiranja vodom upiju mnogo vode, a to kvari njihov ukus i postanu vodnjikave. Ona je pokazala na video snimku da pečurkama prvo izvadi peteljku, a zatim im oljušti kapicu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Međutim, ne slažu se svi ljudi sa njom. Mnogi koji su pogledali njen video kažu da pečurke obavezno operu, ali ih ne ljušte. Drugi, pak, se pitaju kako je moguće da neko ne ljušti pečurke, a treći kako da ih ne operu pre jela.